Fira «Súper rebaixes»: dos dies de grans rebaixes i oci en família a Oliva

Nota de prensa

L’associació de comerciants d’Oliva prepara dos dies de grans rebaixes i oci en el centre Polivalent d’Oliva

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el pròxim cap de setmana, 7 i 8 de setembre, una nova edició de la Fira de les Rebaixes “SÚPER REBAIXES”, organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva en col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, que per primera vegada se celebra a setembre.

Les persones que visiten aquests dos dies el Centre Polivalent d’Oliva, trobaran grans rebaixes de comerços de diversos sectors com: moda, moda infantil i puericultura, sabateria, complements, moda íntima, esports, òptica, estètica, mobles, llibreria, perfumeries, acadèmies, impremta, serveis d’internet, etc.

Més de 30 comerços portaran la seua millor oferta a la fira: Medes Sport, Tns Wifi, Mira-m Mayoral, ING Direct, Rosa Dona Boutique, Marfil, Rosa i Blau, Calza Tropic, Candela, Roseta Calçats, Pàgina 3 Llibreria, Nadons, Gauss, Kasikesi, D´or showroom, Atypical, La Vila Muebles, Intima, A tu gusto, Cache, Sabates Soria, Original Regals, Coqueta, Arpe Óptica, El Punto Natural, Helen Doron English Oliva, Espai Grafik i VCF-Radio Safor (en directe).

No hi ha que oblidar que la fira “SÚPER REBAIXES” sempre pensa en l’oci dels més menuts i, com en altres edicions, podran gaudir durant tot el dia de diverses atraccions infantils per tan sols 1€, amb un servei de cafeteria durant els dos dies de fira.

Aquesta edició ve carregada de sortejos, el primer se celebrarà en el Facebook d’ACCO una setmana abans, sortejant «50 eur-ACCOs» a l’atzar entre tots els participants. I per a premiar als clients per les seues compres durant la fira, se celebraran altres 4 sortejos de 50 eur-ACCOs i 2 sortejos diaris.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Balaguer, anima a tots els ciutadans d’Oliva i també de les poblacions veïnes, a assistir a aquest esdeveniment. «L’Ajuntament d’Oliva sempre al costat dels comerços que fan un gran esforç per impulsar el comerç local, recolzant aquestes iniciatives i accions comercials per part d’ACCO, que dinamitzen el comerç a Oliva, així com una gran oportunitat per conèixer tant les peces de roba i complements de qualitat que ens ofereixen com el tracte inigualable d’una atenció personalitzada dels venedors. Convidem a tothom a gaudir d’aquesta festa, no podeu faltar!»

«En aquest esdeveniment unim compres i oci familiar amb la comoditat de poder adquirir productes molt rebaixats de diferents negocis locals amb la qualitat que caracteritza al comerç d’Oliva. També suposa una nova oportunitat per als comerços de liquidar estocs i començar amb bon peu la pròxima temporada», comenta Rosa Llopis, presidenta de l’associació.

Lloc: Centre Polivalent d’Oliva

Dates: 7 i 8 de setembre

Horari: De 10.00 a 20:00 hores.

____

Versió en Castellà

La asociación de comerciantes de Oliva prepara dos días de grandes rebajas y ocio en el centro Polivalente de Oliva

El Centro Polivalente de Oliva acogerá el próximo fin de semana, 7 y 8 de septiembre, una nueva edición de la Feria de las Rebajas “SÚPER REBAJAS”, organizada por la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva en colaboración con la Asociación de Comerciantes de Oliva ACCO, que por primera vez se celebrará en septiembre.

Las personas que visiten estos dos días el Centro Polivalente de Oliva, encontrarán grandes rebajas de comercios de diversos sectores como: moda, moda infantil y puericultura, zapatería, complementos, moda íntima, deportes, óptica, estética, muebles, librería, perfumerías, academias, imprenta, servicios de internet, etc.

Más de 30 comercios llevarán su mejor oferta en la feria: Medes Sport, Tns Wifi, Mira-m Mayoral, ING Direct, Rosa Mujer Boutique, Marfil, Rosa y Azul, Calza Tropic, Candela, Roseta Calzados, Página 3 Llibrería, Nadons , Gauss, Kasikesi, D’or showroom, Atypical, La Vila Muebles, Intima, A ti gusto, Cache, Zapatos Soria, Original Regalos, Coqueta, Arpe Óptica, El Punto Natural, Helen Doron English Oliva, Espacio Grafik y VCF-Radio Safor (en directo).

No hay que olvidar que la feria “SÚPER REBAJAS” siempre piensa en el ocio de los más pequeños y, como en otras ediciones, podrán disfrutar durante todo el día de varias atracciones infantiles por tan sólo 1 €, con un servicio de cafetería durante los dos días de feria.

Esta edición viene cargada de sorteos, el primero se celebrará en el Facebook de ACCO una semana antes, sorteando «50 eur-Acco» al azar entre todos los participantes. Y para premiar a los clientes por sus compras durante la feria, se celebrarán otras 4 sorteos de 50 eur-Acco y 2 sorteos diarios.

La concejala de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva, Yolanda Balaguer, anima a todos los ciudadanos de Oliva y también de las poblaciones vecinas, a asistir a este evento. «El Ayuntamiento de Oliva siempre al lado de los comercios que hacen un gran esfuerzo para impulsar el comercio local, apoyando estas iniciativas y acciones comerciales por parte de ACCO, que dinamizan el comercio en Oliva, así como una gran oportunidad para conocer tanto las piezas de ropa y complementos de calidad que nos ofrecen como el trato inigualable de una atención personalizada de los vendedores. Invitamos a todos a disfrutar de esta fiesta, no puede faltar! »

«En este evento unimos compras y ocio familiar con la comodidad de poder adquirir productos muy rebajados de diferentes negocios locales con la calidad que caracteriza al comercio de Oliva. También supone una nueva oportunidad para los comercios de liquidar stocks y empezar con buen pie la próxima temporada », comenta Rosa Llopis, presidenta de la asociación.

Lugar: Centro Polivalente de Oliva

Fechas: 7 y 8 de septiembre

Horario: De 10.00 a 20:00 horas.

Compartir este article

Related Posts