Fes-te soci d'ACCO, L'Associació de Comerciants d´Oliva

Ser comerç associat a ACCO té molts avantatges, t’esperem en la nostra associació

Junts som més forts!

cartel promocional para asociarse a ACCO (tots junts som ACCO)

Avantatges de formar part d'ACCO

Publicitat per al teu negoci i Promoció a les xarxes socials

Tots junts llancem campanyes de publicitat i màrqueting al llarg de l’any per dinamitzar vendes. Per exemple, la campanya de Nadal, Fira de les Rebaixes a febrer i setembre, Voramar, els enamorats, dia del pare, dia de la mare, entre moltes altres activitats. 

Formació

Els associats reben formació a través de tallers i cicles formatius organitzats per la propia associació  o a través de Confecomerç. Estem al dia per a innovar i donar valor als nostres negocis. També ens donen assesorament i suport en aspectes jurídics, laborals, fiscals i comercials.

Targeta i-Más

La possibilitat de adherir-se a la targeta i-Más per a fidelitzar als clients és una eina de molt de valor per al teu negoci.

Associacions

Formar part d’ACCO es també formar part de Confecomerç, Unió Gremial, Federació de Gremis i Asociacions del Comerç Valencià i FAES (Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor), ja que ACCO pertany a totes aquestes organitzacions

Convenis amb avantatges

Els convenis que tenim amb Caixa Popular i Banc Sabadell ens donen avantatges per a aconseguir TPV, finançament, targeta de compra local i altres grans avantatges per als associats a ACCO.

Informació i Actualitzacions a la última normativa

Coneixeràs les noves normatives, ajudes, subvencions i qualsevol altra informació d’interés gràcies al butlletí que rebràs via mail o al grup de WhatsApp d’associats.

Pre-Inscripció a ACCO

Emplena la següent sol·licitud de pre-inscripció i ens posarem en contacte amb tu en breu