Cartel Día de la madre ACCO OLIVA 2024

Acco celebra el Dia la Mare amb sortejos d´Eur-ACCOs en els comerços associats 

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, liderada per Teresa Tur, llança una nova edició de la campanya per celebrar el “Dia de la Mare”. Amb l’objectiu de promoure les vendes en el comerç local, per cada compra efectuada en els comerços associats a ACCO, el client obtindrà una papereta per participar en el sorteig de 150 €ur-ACCOS, dividits en 3 premis de 50 €ur-ACCOS cadascun, que podran ser consumits en els comerços associats. 

David Moratal, president d’ACCO, comenta: “Des d’ACCO sempre hem cregut en la importància de potenciar el comerç local. En aquest Dia de la Mare, animem a tots a redescobrir l’encant dels productes únics i personalitzats que els nostres comerços ofereixen. Amb aquesta campanya no solament premiem la fidelitat dels nostres clients, sinó que també reforçem el vincle comunitari i el suport mutu entre els comerços i els consumidors.” 

Teresa Tur, regidora de Comerç: “Una vegada més, el comerç local premia la fidelitat de la seua clientela amb aquesta campanya amb motiu del Dia de la Mare. Es tracta d’una data assenyalada, en la qual tots volem mostrar a les nostres mares quant les volem i com són d’importants. Una data especialment recomanable per acudir al comerç de proximitat per trobar el detall especial que estem buscant, perquè és en les botigues del nostre poble on millor ens coneixen i ens poden assessorar de forma personalitzada millor que ningú.”

La campanya estarà activa des del 22 d’abril fins al 2 de maig, dia en què es celebrarà el sorteig. Els guanyadors seran anunciats a través de la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants d’Oliva. 

Cartel día de la madre ACCO OLIVA
Compartir este article

Related Posts