cartel campaña día del padre 2024 ACCO OLIVA

EL MILLOR PARE DEL MÓN MEREIX EL MILLOR REGAL 

ACCO SORTEJA 3 PREMIS DE 50 €ur-ACC

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, llança una campanya per a potenciar les vendes en el comerç local, amb motiu de la celebració del “Dia del Pare i Sant Josep”. 

Per cada compra realitzada, del 4 al 18 de març, en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà una papereta per al sorteig de 3 premis de 50 €ur-ACCOS. 

David Moratal, president d’ACCO ens comenta: “Celebrar el Dia del Pare va més enllà d’un simple acte de donar; es tracta de reconéixer i agrair l’amor incondicional i el suport diari que ens brinden els nostres pares. En ACCO creiem que el regal perfecte és aquell que diu ‘Et conec i valore tot el que fas’. I quina millor manera de trobar eixe regal especial que fent costat als comerços d’Oliva, on la qualitat i la personalització estan en el cor de cada producte”. 

Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum: “Hem organitzat, conjuntament amb la nostra associació de comerciants locals, una nova campanya per tal d’incentivar el comerç local. Estem parlant dels nostres veïns, de les botigues de confiança, que ens coneixen i segur que ens assessoraran bé per trobar eixe regal especial que estem buscant. Aquest Dia del Pare, també comerç d’Oliva!”

A través de les xarxes socials, l’associació publicarà idees per a regalar el Dia del Pare que segur faran somriure als pares en un dia tan especial. 

Dilluns 18 de març es farà el sorteig. Es contactarà directament amb les persones guanyadores i es publicaran en les xarxes socials de l’Associació de Comerciants. 

Compartir este article

Related Posts