El Polivalent d’Oliva acollirà els dies 10 i 11 de setembre la Fira de les Súper Rebaixes de l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO.


El dissabte i el diumenge 10 i 11 de setembre se celebrarà l’XI Fira de les Súper Rebaixes, organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO.

En aquesta edició, 18 comerços oferiran a les persones que hi assistisquen productes i servicis actuals de màxima qualitat, amb grans descomptes i promocions. En la fira es podrà trobar una gran varietat de productes, moda per a dona, home, joves, xicalla i nadons, calçat, llenceria, joies, òptica, roba i equipament esportiu, mobles i decoració, cotxes d’ocasió, etc.

La fira comptarà, com en passades edicions, amb la venda d’€ur-ACCOs. L’Associació de Comerciants d’Oliva posarà en circulació per a aquesta campanya de rebaixes 900 €ur-ACCOs, durant el cap de setmana. Les persones interessades podran adquirir 30 €ur-ACCOs al preu de 20 €; això els suposarà un estalvi d’un 33.3%, i podran gastar-los en qualsevol comerç de la fira durant el cap de setmana. A més a més, amb les compres realitzades, els consumidors i consumidores podran participar en 4 sortejos de 100 €ur-ACCOs.

RECORDA!!
• 10 I 11/09/2022 – SUPER REBAIXES ACCO
• LLOC – POLIVALENT D´OLIVA
• HORARI: DISSABTE I DIUMENGE DE 10-14:30h i DE 16-21h

Els comerços que participen en aquesta edició de la Fira de les Súper Rebaixes són:
-MEDES SPORT
-ARPE ÒPTICA
-MÓN MENUT
-ATYPICAL
-MIRA-M
-MAVI ROBES
-ROSETA
-OLEYO CREATIVA
-LA JOIA
-INTIMA
-COQUETA
-CACHÉ
-EL PUNT NATURAL
-NADONS SHOP
-LA VILA MUEBLES Y DECORACIÓN
-ARTEVENTSGALLERY, GALERÍA DE ARTE
-CANDELA
-ROSADONA
-GAUSS

Cartel Super Rebaixes ACCO OLIVA

Compartir este article

Related Posts