Amb l’inici de l’estiu comencen les rebaixes a Oliva – Les #RebaixesWapes!

L’Associació de Comerciants d’Oliva amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva. han començat la campanya de rebaixes d’estiu amb grans descomptes en tot tipus de productes.

Cartel Campaña Rebajas en Oliva Verano 2017

Més de 150 comerços i empreses de serveis componen l’associació, per la qual cosa l’oferta és molt àmplia.

El públic podrà trobar productes i serveis a preus insuperables de sectors com: Moda, Calçat, Llenceria, Puericultura i Moda Infantil, Joguets, Alimentació, Llepolies, Llar, Mobles, Electrònica i Electrodomèstics, Parafarmàcia, Floristeries, Joieries, Perfumeria, Manualitats, Reparació de mòbils, Fotografía, Llibreries, Informàtica i Disseny Gràfic, Ferreteria, Pinsos, Mascotes i molts més.

El sector serveis és cada vegada major entre els associats que ofereixen preus molt competitius amb la millor atenció al client com: Agència de viatges, Bancs, Corredoria d’assegurances, Fontaneria, Reformes, Taller de motos, Taller de cotxes, Seguretat, Gestories, Advocats, Immobiliàries, Acadèmies, Organizació d’events i publicitat, Pastisseries …

El sector salut també està representat en l’associació per nombroses empreses com: Perruqueries, Estètiques, Clíniques dentals, Òptiques, Fisioteràpia, botigues especialitzades d’Alimentació i per a les nostres mascotes les millors Clíniques veterinàries.

L’oci també adquireix protagonisme per l’estiu, per la qual cosa no pots faltar al xiringuito més famós de la platja d’Oliva, Oli Ba Ba que acaba d’inaugurar la seua temporada.

Si el que t’agrada és el golf, t’esperen al Club de Golf Oliva Nova, i per a una bona pujada d’adrenalina, el Karting Vives Oliva, un dels millors circuits de la Comunitat Valenciana.

¡Gaudeix les REBAIXES a Oliva!

Consulta els comerços associats a ACCO en www.accooliva.com


Descarga aquí la versión en castellano NOTA DE PRENSA ACCO – REBAIXES WAPES – Castellano

Compartir este article

Related Posts