Arriba a Oliva la Fira de les Rebaixes “Súper Rebaixes”

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el pròxim cap de setmana, 3 i 4 de febrer, la V edició de la Fira de les Rebaixes “Súper Rebaixes” organitzada per l’Associació de Comerciants d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva en què més de 40 comerços oferiran als visitants productes actuals de màxima qualitat a preus excepcionals.

Celebrem l'entrega de premis del segon sorteig de Nadal

Ahir vam celebrar l’entrega de premis del segon sorteig de la campanya de nadal d’ACCO, 50 PREMIS de 30 Eur-ACCOS de la campanya de Nadal “El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal, Feliç Conexió”, que en un principi serien de 20 Eur-ACCOS i que l’associació va decidir la setmana passada augmentar la seua quantia i igualar-la a la del primer sorteig, per a premiar la fidelitat dels clients.

Busca els Eur-ACCOS en els roscons de reis de les pastisseries associades a ACCO

Un any més ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, llança la seua tradicional campanya del Roscó de Reis en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, amb l’atractiu afegit de poder trobar premis de 10 Eur-ACCOS canviables en els comerços associats a ACCO.

PREMIS XXIV Concurs d'Aparadors

ACCO amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva va celebrar ahir divendres 22 de desembre l’entrega de premis del XXIV Concurs d’Aparadors dels comerços associats en el Museu Etnològic d’Oliva, que va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Oliva, David González i Pepe Salazar, Regidor de Comerç, Mercats i Consum.

Un concurs que és ja una tradició entre els associats i que connecta amb els clients guarnint la nostra ciutat, creant ambient nadalenc, invitant-los a visitar les botigues.

Los colegios de Oliva decoran nuestros comercios

Esta Navidad hemos tenido unos colaboradores muy especiales, que han ayudado a que nuestros comercios sean especiales, pues hemos disfrutado mucho con unos preciosos arbolitos de navidad decorados por los niños de los colegios de Oliva: El Rebollet, Sant Josep, Aldadalí, La Carrasca, Verge dels Desemparats, Lluis Vives, Hort de Palau y Santa Anna. Una iniciativa que han acogido con mucho entusiasmo y que conecta a los niños con los comercios de su ciudad y que tenemos que agradecer enormemente a todos los directores y profesores, y ampliar a los padres, que estamos seguros han ayudado mucho.

El tradicional Mercat de Nadal del comerç d'Oliva celebra la seua XX edició el proper diumenge 17 de desembre

Enguany fa 20 anys que se celebra el tradicional mercat de Nadal organitzat per ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercat i Consum de l’Ajuntament de la ciutat.

Una edició especial que, com cada any, envairà el centre d’Oliva amb tot l’ambient nadalenc. Què seria del Nadal sense els seus tradicionals mercats , on els comerços ofereixen en les seues parades el millor de cada casa, el més exclusiu, el que pensen que pot ser el regal perfecte per als seus clients?. Ací és on els comerços i clients connecten entre ells en un ambient alegre i distès.

El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal > Feliç Connexió

ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva presenta la seua campanya de Nadal:

“El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal”

A Oliva ja comença a respirar-se l’ambient nadalenc i només falten uns quants  dies per a  l’encesa de l’enllumenat. Aquest any hi ha una connexió entre els comerciants i els clients molt especial, i per això la campanya segueix en aquesta línia sota el lema “El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal. Feliç connexió”, una campanya carregada de premis en què es repartiran 4.000 eur-ACCOS.

Celebra, amb ACCO, la mocadorà a Oliva

Un any més, els forns d’Oliva es preparen per a celebrar Sant Dionís, Dia dels enamorats i enamorades valencians. I, a més, volen posar-nos-ho fàcil. Ho fan tot just el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, en commemoració per l’entrada de Jaume I a la ciutat de València, l’any 1238.

Però, què és la ‘mocadorà’, per quin motiu es regala entre la gent enamorada i com va sorgir la tradició? I, sobretot, com pots aconseguir una de les 15 ‘mocadoraes’ que sorteja l’Associació de Comerciants d’Oliva?