El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal > Feliç Connexió

ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva presenta la seua campanya de Nadal:

“El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal”

A Oliva ja comença a respirar-se l’ambient nadalenc i només falten uns quants  dies per a  l’encesa de l’enllumenat. Aquest any hi ha una connexió entre els comerciants i els clients molt especial, i per això la campanya segueix en aquesta línia sota el lema “El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal. Feliç connexió”, una campanya carregada de premis en què es repartiran 4.000 eur-ACCOS.

Celebra, amb ACCO, la mocadorà a Oliva

Un any més, els forns d’Oliva es preparen per a celebrar Sant Dionís, Dia dels enamorats i enamorades valencians. I, a més, volen posar-nos-ho fàcil. Ho fan tot just el 9 d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, en commemoració per l’entrada de Jaume I a la ciutat de València, l’any 1238.

Però, què és la ‘mocadorà’, per quin motiu es regala entre la gent enamorada i com va sorgir la tradició? I, sobretot, com pots aconseguir una de les 15 ‘mocadoraes’ que sorteja l’Associació de Comerciants d’Oliva?

Vine a comprar en família! Aquest dissabte 29 de juliol s' inicia la sisena Edició de la fira comercial VORAMAR

¡Vine a comprar en família! Aquest dissabte 29 de juliol s’ inicia la sisena Edició de la fira comercial VORAMAR en la platja d’Oliva, la qual es repetirà dos dissabtes més d’agost.

Com cada estiu, i ja en van sis, l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat “ACCO Voramar”. En aquesta ocasió en són 3 els dissabtes triats per apropar el comerç d’Oliva a la platja, el 29 de juliol i el 5 i 12 d’agost. L’esdeveniment tindrà lloc en el carrer Roger de Llúria de 20.00 a 1.00 hores de la matinada.

Ganadores de los 50 Eur-ACCOS de nuestra campaña #Estantotwapos

Una campaña muy especial de primavera, nuestra campaña #EstaTotWapo, que en unos días nos dirá adiós donde han participado comerciantes y adolescentes de nuestra ciudad, una unión que va a ser difícil de separar, pues hemos vivido una bonita experiencia juntos en la que nos hemos retroalimentado y aprendido los unos de los otros.

Campaña quha dado lugar a un sorteo especial semanal de 50 Eur-ACCOS diarios para todos los compradores en los comercios de nuestra asociación desde el 29 de junio hasta el 10 de junio.

Compartimos aquí los ganadores de los dos sorteos realizados dando una vez más las gracias a todos por comprar en el pequeño comercio de #Oliva.

ACCO i la Regidoria de Comerç presenten #estatotwapo, la nova campanya de primavera-estiu del comerç local

La campanya ha comptat amb la col·laboració d’estudiants de l’institut Gregori Maians d’Oliva.

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, Rosa Llopis, i l’estudiant de l’IES Gregori Maians, Guillermo Llácer, han presentat aquest matí “Aquesta primavera, comerç d’Oliva, #estatotwapo”, la nova campanya de promoció del comerç local de cara a la nova temporada que acaba de començar.

Making offf “#estatotwapo”

Es tracta del resultat final d’una campanya, desenvolupada per ACCO a l’institut de secundària des de la tardor passada, per tal de donar a conéixer als nostres joves tota l’oferta comercial de la ciutat, a més de la importància del comerç per a l’economia i el futur del municipi. La campanya ha permés que comerciants i joves s’aproximen, també perquè els comerciants coneguen millor als seus futurs consumidors i puguen adaptar així la seua oferta a les seues necessitats i preferències.

“Jo també faig Poefesta”

L’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, amb la col.laboració de la Regidoria de Comerç d’Oliva i el Poefesta, el 13è Festival de Poesia de la nostra ciutat, té el plaer de convidar-los a una iniciativa pionera el pròxim dimecres 22 de març.

Els alumnes de quart, cinqué i sisé de primària dels Col.legis d’Oliva acudiran al Carrer Major per entregar les poesies que han inventat i escrit ells mateixos. El Regidor de Comerç, José Salazar, els donarà la benvinguda i agrairà la col.laboració i entusiasme que han mostrat xiquets i professors en este projecte.