Tria local, tria amb saviesa

El pròxim 25 d’octubre se celebra el Dia Mundial del Comerç Local. Amb aquest motiu, la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Teresa Tur, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) i Unió Gremial, ha organitzat una campanya per tal de promoure el comerç de proximitat i sostenible sota el lema “La teua localitat, la teua botiga: tria local, tria amb saviesa”.

📌 Des del 23 d’octubre fins al 10 de novembre, la campanya incentivarà les compres en els establiments associats amb l’oportunitat de guanyar un dels 10 premis de 50 €ur-ACCOs. A més, es llançaran diversos vídeos promocionals en les xarxes socials d’ACCO al llarg de la campanya i el Dia del Comerç, que destacaran els valors del comerç local.

🗣️ Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO: “Celebrar i reconéixer la inestimable contribució del nostre comerç local és el cor d’aquesta campanya. En optar per comprar local, no sols estem sustentant la nostra economia més propera, sinó que també estem forjant un futur més sostenible per a la nostra comunitat. El comerç de proximitat no és només una elecció econòmica, és un compromís amb la qualitat, amb la sostenibilitat i, sobretot, amb la nostra ciutat i els seus habitants. Cada euro gastat ací és una inversió en el futur d’Oliva i un vot de confiança en els nostres valuosos comerciants.”

🗣️ Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum: “Convide a tots els veïns i veïnes d’Oliva a participar activament en la campanya, i, sobretot, a pensar primer en el comerç local cada vegada que necessitem fer alguna compra. Oliva ofereix un gran ventall de comerços i productes, sempre de la millor qualitat i amb atenció personalitzada. A més, evitarem els desplaçaments per carretera i contribuirem a donar-li vida al nostre municipi.”

ℹ️ Més informació al full web de l’Ajuntament d’Oliva: https://www.oliva.es/va/noticia/tria-local-tria-saviesa-nova-campanya-doliva-tal-promoure-el-comerc-local

Tria amb Saviesa, nova campanya de ACCO OLIVA

Compartir este article

Related Posts