VORAMAR 2018 arriba en la seua VII edició el dissabte 11 d’agost

La Regidoria de Comerç i l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO presenten una nova edició de la Fira Comercial amb atraccions infantils, música en directe i gastronomia.

La regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, ha organitzat per al pròxim 11 d’agost, la 7a edició de la Fira del Comerç VORAMAR.

presentació Voramar 2018Des de les 19.30 fins a la 01.00 h, el carrer de la Mar Mediterrània de la platja d’Oliva s’omplirà de comerços locals per tal d’acostar l’oferta comercial d’Oliva a tots els seus veïns i també als visitants de la nostra platja. VORAMAR 2018 comptarà a més amb atraccions infantils gratuïtes, tallers, música en directe i gastronomia a càrrec de la falla Casa d’Alonso, per tal de convertir la fira comercial d’estiu en una festa atractiva per a tota la família.

La música en directe enguany serà molt especial. Gràcies a la regidoria de cultura de l’Ajuntament deOliva, podrem disfrutar de JOSEP PARRA en concert, guanyador del festival de la cançó d’Oliva. També actuarà el grup COMBOI JAZZ i l’Escola de Música d’Oliva.

Un total de 21 comerços participaran en VORAMAR 2018, oferint els seus productes al millor preu, dels sectors de la moda, la moda infantil, el calcer, llenceria, perfumeria, òptica, estètica, joieria, telecomunicacions… Estaran presents en VORAMAR 2018 Arpe Òptica, La Joia, Sabates Soria, A tu gusto, Caché, Flors Elvi, Coqueta, Kasikesi, Rafael Moda, Atypical, Mavi Joguets, La Tienda de Maria Rosa, Jesús Blanco Telecomunicaciones, Gaudí Sabates, Roseta Calçats, Mira´m, Tu Perfume, Zapatería Pasodoble, Ana Escrivá Moda, Nadons i Xicotets Gegants.

Segons la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, “la connexió entre el comerç i el turisme és innegable i VORAMAR és una oportunitat de connectar amb un públic nou. Any rere any, anem perfilant aquest event e investigant les necessitats que té el comerç d’Oliva per tal d’arribar a les persones que venen durant l’estiu a visitar-nos i atraure’ls als nostres negocis. Per això esta edició és encara millor, i convidem a tots, residents i visitants, a disfrutar de VORAMAR amb nosaltres”.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha dit que VORAMAR 2018 “és una nova oportunitat de conéixer el nostre comerç local, els comerciants que donen vida al nostre poble, i també adquirir productes de bona qualitat al millor preu i amb una atenció al client personalitzada. A més hem procurat fer la Fira del Comerç Local com una gran oferta comercial i d’oci, amb atraccions per als xiquets, música en directe i gastronomia. Així que el dissabte 11 tots tenim una cita a la platja d’Oliva per disfrutar de VORAMAR”.


Versió en Castellà

Cartel Voramar 2018VORAMAR 2018 tendrá lugar el próximo sábado 11 de agosto en la Playa de Oliva. La Concejalía de Comercio y la asociación de Comerciantes de Oliva ACCO presentan una nueva edición de la Feria Comercial con atracciones infantiles, música en directo y gastronomía.

La regidoría de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva, con la colaboración de la Associació de Comerciantes de Oliva ACCO, ha organizado para el próximo 11 de agosto la VII edición de la Feria del Comercio VORAMAR. Desde las 19.30 hasta la 01.00 h, en la calle de la Mar Mediterránea de la playa de Oliva se llenará de comercios locales con el objetivo de acercar la oferta comercial de Oliva a todos sus vecinos y también a los visitantes de nuestra playa.

VORAMAR 2018 contará además con atracciones infantiles gratuitas, talleres, música en directo y gastronomía a cargo de la falla Casa Alonso, para convertir la feria comercial de verano en una fiesta atractiva para toda la familia.

La música en directo este año será muy especial. Gracias a la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Oliva, podremos disfrutar de JOSEP PARRA en concierto, ganador del festival de la canción de Oliva. También actuará el grupo CONVOY JAZZ de la Escola de Música de Oliva.

Un total de 21 comercios participarán en VORAMAR 2018, ofreciendo sus productos al mejor precio, de los sectores de la moda, la moda infantil, calzado, lencería, perfumería, óptica, estética, joyería, telecomunicaciones… Estarán presentes en VORAMAR 2018: Arpe Òptica, La Joia, Sabates Soria, A tu gusto, Caché, Flors Elvi, Coqueta, Kasikesi, Rafael Moda, Atypical, Mavi Joguets, La Tienda de Maria Rosa, Jesús Blanco Telecomunicaciones, Gaudí Sabates, Roseta Calçats, Mira´m, Tu Perfume, Zapatería Pasodoble, Ana Escrivá Moda, Nadons i Xicotets Gegants.

Según la presidenta de ACCO, Rosa Llopis: “la conexión entre el comercio y el turismo es innegable y VORAMAR es una oportunidad de conectar con un público nuevo. Año tras año, vamos perfilando este evento e investigando las necesidades que tiene el comercio de Oliva de llegar a las personas que vienen durante el verano a visitarnos y atraerlos a nuestros negocios. Por eso esta edición es aún mejor, y convidamos a todos, residentes y visitantes, a disfrutar de VORAMAR con nosotros.

Por su parte, el concejal de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva, Pepe Salazar, ha dicho que VORAMAR 2018 es una nueva oportunidad de conocer nuestro comercio local, los comerciantes que dan vida al nuestro pueblo, y también adquirir productos de buena calidad al mejor precio y con una atención al cliente personalizada. Además hemos procurado hacer la Feria del Comercio Local como una gran oferta comercial y de ocio con atracciones para los niños, música en directo y gastronomía. “Así que el sábado 11 todos tenemos una cita en la Playa de Oliva para disfrutar de VORAMAR”.

  • DÍA – 11 DE AGOSTO 2018
  • HORARIO – 19.30h a 01.00h.
  • LUGAR – C/ Mar Mediterrània de la Playa de Oliva

 

UBICACIÓN

Compartir este article

Related Posts