Vine a comprar en família! Aquest dissabte 29 de juliol s’ inicia la sisena Edició de la fira comercial VORAMAR

¡Vine a comprar en família! Aquest dissabte 29 de juliol s’ inicia la sisena Edició de la fira comercial VORAMAR en la platja d’Oliva, la qual es repetirà dos dissabtes més d’agost.

Com cada estiu, i ja en van sis, l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat “ACCO Voramar”. En aquesta ocasió en són 3 els dissabtes triats per apropar el comerç d’Oliva a la platja, el 29 de juliol i el 5 i 12 d’agost. L’esdeveniment tindrà lloc en el carrer Roger de Llúria de 20.00 a 1.00 hores de la matinada.

Sota l’eslògan “Vine a comprar en família” l’associació reunirà una gran varietat de comerços amb productes de diversos sectors com moda, calçat, llenceria, moda infantil, puericultura, joieria, òptiques, mobles i decoració, perfumeria, estètica, electrodomèstics, llepolies, agències de viatges i acadèmies, entre altres. Les famílíes amb xiquets gaudiran de les activitats d’animació infantil i atraccions pensades per a menuts de totes las edats.

Cartel ACCO VORAMAR 2017Com a novetat, tindrem el suport de Safor Events i VCF Ràdio Safor retransmetent en directe. Faran entrevistes, jocs i animacions. A més gaudirem amb l’ actuació d’un mag il·lusionista i moltes més sorpreses. Ens podeu seguir en directe sintonitzant l’emissora 87.6.

L’objectiu de la fira Voramar és apropar a la platja d’Oliva l’oferta comercial existent en la ciutat perquè tant els olivers com els turistes de la platja puguen conèixer de primera mà tots els articles que poden adquirir sense eixir d’Oliva, i que en coneguen els comerços i els seus comerciants.

Segons la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, “El comerç és una part important del turisme, i Voramar és una fantàstica eina per oferir una experiència de compra positiva i que tant el turista com els residents de la platja coneguen de primera mà els comerçs que poden trobar en la nostra ciutat“.

Descarga aquí la nota de prensa en castellano

Compartir este article

Related Posts