Valora el Comerç que tens a prop, nova campanya a través de les xarxes, amb sortejos per valor de 1.500 €ur-ACCOs

L’Associació de Comerciants d’Oliva comença el mes de juny amb una nova campanya, amb l’objectiu de donar a conéixer als seus associats a través de les xarxes socials, arribant a un públic més ampli i diferent del que acostuma a anar de compres al comerç de proximitat.

L’objectiu d’aquesta acció és donar major visibilitat a cadascun dels associats i que les persones usuàries de les xarxes socials coneguen i valoren positivament totes les opcions de compra que tenen molt prop d’on viuen. D’aquesta idea naix el títol de la campanya “Valora el comerç que tens a prop”.

La campanya mostrarà, a través de les xarxes socials, als seus 125 associats mitjançant publicacions individuals i personalitzades de cada associat. Per a dinamitzar la campanya i que tinga major abast es faran sortejos de les publicacions de presentació de cada sector en la xarxa social Facebook. En total són 10 sectors, i cadascun d’ells comptarà amb tres premis de 50€ur-ACCOs a sortejar en Facebook entre els participants de cadascuna de les publicacions. Els premis obtinguts de cada sorteig podran consumir-se en els comerços d’aquest sector.

Fanny Sanchis, presidenta de l’associació, comenta sobre aquest tema: “Esperem a través d’aquesta campanya que molts ciutadans d’Oliva coneguen el gran comerç que tenen, a tan sols unes passes, i que a vegades, per desconeixement, acaben comprant lluny, fins i tot en línia, productes o serveis que tenim ací en condicions molt millors i amb major qualitat. Els nostres comerços tenen un nivell d’especialització molt alt i és un valor a destacar, perquè el consumidor obté un assessorament d’alt nivell, i una resposta molt ràpida davant qualsevol problema que puga sorgir”.

Compartir este article

Related Posts