tortell-reis

ACCO Celebra la Tradició i Excel·lència dels Tortells de Reis Artesanals amb un Sorteig Especial

L’Associació de Comerciants d’Oliva, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva encapçalada per Teresa Tur, anuncia la seua campanya anual del Tortell de Reis. Enguany, es realitzarà un sorteig de 18 tortells de reis artesanals entre els clients que donen suport al comerç local.

Amb aquesta iniciativa, es busca ressaltar i celebrar el mestratge i dedicació de les pastisseries locals, que s’esforcen per mantindre viva la tradició d’elaborar tortells de manera artesanal. Aquests tortells es distingeixen per la seua qualitat superior, en estar fets sense conservants ni colorants i utilitzant ingredients de la més alta qualitat. Són el resultat d’un meticulós procés artesanal que garanteix un producte més saludable i deliciós.

Els clients que realitzen compres en els comerços associats a ACCO des del 26 de desembre fins al 4 de gener tindran l’oportunitat de guanyar un d’aquests magnífics tortells.de les pastisseries Blat i Sucre, Pastisseria Sant Vicent i Pastisseria Sanchis.

David Moratal, president de ACCO, destaca el compromís de les pastisseries d’Oliva amb la qualitat: “Les nostres pastisseries locals treballen incansablement durant aquestes dates per a brindar-nos els millors tortells de reis. Des de ACCO, volem convidar a tots a gaudir d’un tortell tradicional i fer costat a les nostres pastisseries.”

Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum: “Vull convidar a tots a encomanar i tastar la gran varietat de tortells de Reis que elaboren les nostres pastisseries tradicionals, des dels més clàssics fins als més innovadors, tan atractius per als més menuts. A les pastisseries d’Oliva segur que trobarem el dolç més especial i deliciós per a la Nit de Reis. I, al mateix temps, estarem fent costat al nostre comerç local.”  

Els tortells artesanals poden encarregar-se en:

  • Pastisseria Blat i Sucre – C/ Mayor, 40 – Oliva – Telf. 962 850 579
  • Pastisseria Sant Vicent – Avda. Valencia, 10 – Oliva – Telf. 962 839 498
  • Pastisseria Sanchis – Padre Antonio Salelles, 4 – Oliva – Telf. 962 855 256
Compartir este article

Related Posts