Tortell de Reis amb premis de 10 €ur-ACCOs a l’interior

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva llança la tradicional campanya del Tortell de Reis regalant premis de 10 €ur-ACCOs a l’interior dels tortells.
Un any més l’Associació de Comerciants d’Oliva posa en valor la gran feina que realitzen les pastisseries artesanals elaborant aquestos dolços nadalencs. Un tortell de les pastisseries associades a ACCO és més saludable, sense conservants ni colorants, elaborat de manera artesanal en un llarg procés i amb ingredients de primera qualitat.
Tradició i innovació. Al tradicional tortell se sumen també una gran varietat de sabors que trobaràs en les pastisseries associades a la campanya.
“L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar les vendes dels tortells realitzats de manera artesanal per les pastisseries locals, en contraposició als realitzats de manera industrial, amb una menor qualitat de les matèries primeres, i elaborats per a durar moltes setmanes en el lineal del supermercat” – Ens comenta Rosa Llopis, presidenta d´Acco.
Ja pots encarregar el teu tortell en les pastisseries associades:
• Miss Eventos Dulces – C/ Menéndez y Pelayo, 14 – Oliva – Telf. 609 94 40 57
• Pastisseria Blat i Sucre – C/ Mayor, 40 – Oliva – Telf. 962 850 579
• Pastisseria Sanchis – Padre Antonio Salelles, 4 – Oliva – Telf. 962 855 256
• Pastisseria Sant Vicent – Avda. Valencia, 10 – Oliva – Telf. 962 839 498
—–
La Asociación de Comerciantes de Oliva junto con la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva lanza la tradicional campaña del Roscón de Reyes regalando premios de 10 €ur-ACCOs en el interior de los roscones.
Un año más la Asociación de Comerciantes de Oliva pone en valor el gran trabajo que realizan las pastelerías artesanales elaborando estos dulces navideños.
Un roscón de las pastelerías asociadas a ACCO es más saludable, sin conservantes ni colorantes, elaborado de manera artesanal en un largo proceso y con ingredientes de primera calidad.
Compartir este article

Related Posts