Sortegem 20 Tortells de Reis entre els nostres clients

L’Associació de Comerciants d’Oliva i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que encapçala l’alcaldessa, Yolanda Balaguer, llancen la tradicional campanya del Tortell de Reis sortejant 20 unitats entre els seus clients.
Com cada any, l’Associació de Comerciants d’Oliva realça la gran tasca que realitzen les pastisseries artesanals elaborant els tortells de reis. Un tortell més saludable, sense conservants ni colorants, elaborat de manera artesanal en un llarg procés amb ingredients de primera qualitat.
“Aquesta campanya d’ACCO, ja s’ha convertit en tradició per fer valdre l’autèntic tortell i les tradicions del municipi en apostar per dolços típics dels millors artesans d’Oliva” ha destacat Yolanda Balaguer.
Per això enguany l’associació ha decidit sortejar 20 tortells entre les compres realitzades en els comerços associats des del dia 29 de desembre fins al dia 4 de gener. Aquests tortells seran de les pastisseries associades Blat i Sucre i la Pastisseria Sant Vicent, i es podran recollir per part dels guanyadors el dia 5 de gener.
“En ACCO no pot faltar cada Nadal el nostre suport a les pastisseries associades. Destacar la gran feina que realitzen aquests dies fabricant els tortells de reis per a tots nosaltres utilitzant les millors matèries primeres, molt lluny de l’ínfima qualitat dels tortells industrials.”, ha assegurat Rosa Llopis, presidenta d’ACCO.
A més, ja es poden encarregar els tortells en les pastisseries associades a ACCO.
  • Pastisseria Blat i Sucre – C/ Major, 40 – Oliva – Tel. 962 850 579
  • Pastisseries Sant Vicent – Avda. València, 10 – Oliva – Tel. 962 839 498
  • Miss Eventos Dulces – C/ Menéndez i Pelayo, 14 – Oliva – Tel. 609 94 40 57
  • Pastisseria Sanchis – Pare Antonio Salelles, 4 – Oliva – Tel. 962 855 256
Compartir este article

Related Posts