“SENSE TU NO PODEM VIURE”

Estimat/da Client/a,

“SENSE TU NO PODEM VIURE”. Aquesta és la frase que ompli els nostres aparadors des de fa uns dies i abans que res voldríem explicar-te que açò no és un simple eslògan publicitari la finalitat del qual és captar la teua atenció per augmentar les vendes (bé, si som sincers una miqueta sí, però només una miqueta, no deixem de ser comerciants), sinó que realment açò és un acte d’amor, una declaració d’amor en tota regla.

Perquè al cap de tants i tants anys hem pensat que ja era hora de dir-te que t’estimem. Sí, a tu, i molt. Segurament més del que pugues imaginar.

T’estimem perquè eres la nostra inspiració, perquè cada minut del nostre treball està dedicat a tu, cada pensament, cada projecte, cada pinzellada a la paret, tot sempre té un final que no és més que complaure’t, agradar-te.
T’estimem perquè ens coneixem de gairebé tota la vida, i si no és així, ho sembla. Perquè hem vist envellir els teus avis, i els teus pares, nàixer els teus fills, hem anat amb tu a totes les celebracions que has volgut compartir amb nosaltres, hem festejat amb tu les teues alegries, els teus èxits de la mateixa manera que hem plorat les teues tristeses. Han estat trossets i trossets de vida que s’han anat enganxant a les nostres parets i que han anat conformant l’ànima de les nostres botigues. És per això que duem tan malament la teua absència, quan s’apodera de nosaltres el buit que entristeix cada racó i que traspassa portes i aparadors per envair voreres i carrers, una pena que remet amb un esclat d’alegria quan ens retrobem de nou.

T’estimem perquè malgrat que diuen que som xicotets de fet som ben grans, grans de cor, en emocions, en empatia, perquè en realitat som persones que ens movem per sentiments, experts en sintonitzar amb tu. Som els que fem una calorosa abraçada i diem, “ Moltes gràcies, fins la pròxima”, enfront de la fredor d’una tecla de “ confirme su pedido”.
Ja està, ja ho hem dit. No és una tasca fàcil declarar-se! Ara ja només ens queda agrair-te tot aquest temps que fa que t’estimem i desitjar que ens continues deixar formar part de la teua vida.

Amb Amor,

El comerç de la teua ciutat.

Compartir este article

Related Posts