Premis de 10€ur-ACCOs a l’interior dels roscons de reis

Nota de Premsa

26-12-19

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum del Ajuntamiento d’Oliva llança la tradicional campanya del roscó de reis regalant premis de 10€ur-ACCOs a l’interior dels roscons.

Què són els roscons de reis sense sorpreses? I si a més de les tradicionals sorpreses els afegim €ur-ACCOs?.. Comprar el roscó en les pastisseries associades a ACCO que participen en la campaña, a més de les típiques figuretes i faves, afegiran premis de 10 €-ACCOS canviables en els comerços associats.

acabat de fer! Un roscó de les nostres pastisseries és més saludable, sense conservants ni colorants, perquè no es fabriquen perquè aguanten diverses setmanes en el lineal d’un supermercat. Elaborar un roscó artesanal és un procés llarg, entre preparació, fermentacions i cocció es necessiten més de 6 hores, procés que aporta un sabor i aroma únics. Ingredients de primera qualitat, tradició, i una àmplia varietat de sabors que prometen ser un delit per al paladar.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar les vendes dels roscons realitzats de manera artesanal per les pastisseries locals, en contraposició als realitzats de manera industrial.

Enguany els roscons de reis més saborosos i amb sorpresa extra estan en Oliva Reserva ja el teu roscó en les pastisseries associades!:

  • Pastisseria Sant Vicent – València, 10 – Oliva – Telf. 962 839 498
  • Miss Eventos Dulces – C/ Menéndez i Pelayo, 14 – Oliva – Telf. 609 94 40 57
  • Pastisseria Blat i Sucre – C/ Major, 40 – Oliva – Telf. 962 850 579
  • Pastisseria Sanchis – Pare Antonio Salelles, 4 – Oliva – Telf. 962 855 256

CAMPAÑA Roscón Reyes ACCO OLIVA


Versión Castellano:

La Asociación de Comerciantes de Oliva junto con la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ajuntamiento de Oliva lanza la tradicional campaña del Roscón de Reyes regalando premios de 10€ur-ACCOs en el interior de los roscones

¿Qué son los roscones de reyes sin sorpresas? ¿Y si además de las tradicionales sorpresas les añadimos €ur-ACCOs?.. Comprar el roscón en las pastelerías asociadas a ACCO que participan en la campaña además de las típicas figuritas y habas, añadirán premios de 10 €-ACCOS canjeables en los comercios asociados.

¡Recién hecho! Un roscón de nuestras pastelerías es más saludable, sin conservantes ni colorantes, pues no se fabrican para que aguanten varias semanas en el lineal de un supermercado. Elaborar un roscón artesanal es un proceso largo, entre preparación, fermentaciones y cocción se necesitan más de 6 horas, proceso que aporta un sabor y aroma único. Ingredientes de primera calidad, tradición, y una amplia variedad de sabores que prometen ser un deleite para el paladar.

El objetivo de esta campaña es fomentar las ventas de los roscones realizados de forma artesanal por las pastelerías locales, en contraposición a los realizados de forma industrial.

Este año los roscones de reyes más sabrosos y con sorpresa extra están en Oliva ¡Reserva ya tu roscón en las pastelerías asociadas!:

  • Pastisseria Sant Vicent – Valencia, 10 – Oliva – Telf. 962 839 498
  • Miss Eventos Dulces – C/ Menéndez y Pelayo, 14 – Oliva – Telf. 609 94 40 57
  • Pastisseria Blat i Sucre – C/ Mayor, 40 – Oliva – Telf. 962 850 579
  • Pastisseria Sanchis – Padre Antonio Salelles, 4 – Oliva – Telf. 962 855 256
Compartir este article

Related Posts