Premiem la teua estima pel comerç LOCAL!! Sortegem 3.000 €ur-ACCOs en 30 premis fins al 31 de juliol

NOTA DE PREMSA

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat a partir del pròxim dilluns, 29 de juny, la campanya de rebaixes d’estiu que premiarà les compres en els comerços associats amb 3.000 €ur-ACCOs repartits en 30 premis de 100 €ur-ACCOs fins al 31 de juliol.

Campaña de rebajas de verano 2020 - ACCO OLIVAJa està tot preparat en els comerços associats a ACCO per a donar el tret d’eixida a les rebaixes d’estiu, dilluns que ve,29 de juny, fins al 31 de juliol. Una campanya en la qual l’associació té posades totes les seues esperances per a reactivar les vendes, tan necessàries després de l’aturada del comerç a causa del coronavirus.

“Són molts els esforços que s’estan realitzant per part de la Regidoria de Comerç, tant per als comerciants, amb la formació digital per a impulsar i formar a totes les persones que vulguen adherir-se, com per a la ciutadania, amb la campanya d’incentivació del consum local, i estem segurs que amb la col·laboració d’ACCO i amb la teua ajuda ho aconseguirem #ComptemAmbTu – apuntava Yolanda Balaguer, regidora de comerç.

Rosa Llopis, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, comenta: “És més necessari que mai que els nostres veïns facen costat al comerç local amb les seues compres, perquè molts comerços depenen d’això per a continuar oberts la pròxima temporada”. L’associació juntament amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva està fent una gran faena i esforç per a ajudar els comerços i negocis a superar aquesta fase. I aquesta campanya està al nivell de la campanya de Nadal i esperem que atraga la clientela a les nostres botigues i negocis.”

El públic podrà trobar productes d’aquesta temporada a preus insuperables de sectors com ara moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, reformes en la llar, productes per a mascotes i molts més negocis associats que se sumen a aquesta campanya per a premiar a la seua clientela.

Les persones que compren, i emplenen paperetes del sorteig, en els comerços associats a ACCO, participaran en el sorteig que se celebrarà el dissabte 1 d’agost.

L’associació recomana consultar els sectors i comerços associats a ACCO en la seua pàgina web www.accooliva.com.

Cartell campanya REBAIXES ACCO OLIVA

____

VERSIÓN CASTELLANO

NOTA DE PRENSA

La Asociación de Comerciantes de Oliva junto con la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva han organizado a partir del próximo lunes, 29 de junio, la campaña de rebajas de verano que premiará las compras en los comercios asociados con 3.000 €ur-ACCOs repartidos en 30 premios de 100 €ur-ACCOs hasta el 31 de julio.

Ya está todo preparado en los comercios asociados a ACCO para dar el pistoletazo de salida a las rebajas de verano, el próximo lunes 29 de junio, hasta el 31 de julio. Una campaña en la cual la asociación tiene puestas todas sus esperanzas para reactivar las ventas, tan necesarias después del parón del comercio a causa del coronavirus.

“Son muchos los esfuerzos que se están realizando por parte de la Concejalía de Comercio, tanto para los comerciantes, con la formación digital para impulsar y formar a todas las personas que quieran adherirse, como para la ciudadanía, con la campaña de incentivación del consumo local, y estamos seguros que con la colaboración de ACCO y con tu ayuda lo conseguiremos #ComptemAmbTu”– apuntaba Yolanda Balaguer, regidora de comercio.

Rosa Llopis, presidenta de la Asociación de Comerciantes de Oliva, comenta: “Es más necesario que nunca que nuestros vecinos apoyen al comercio local con sus compras, porque muchos comercios dependen de esto para continuar abiertos la próxima temporada”. La asociación junto con el apoyo de la Concejalía de Comercio del Ayuntamiento de Oliva está haciendo un gran trabajo y esfuerzo para ayudar a los comercios y negocios a superar esta fase. Y esta campaña está al nivel de la campaña de Navidad y esperamos que atraiga la clientela a nuestras tiendas y negocios.

El público podrá encontrar productos de esta temporada a precios insuperables de sectores como por ejemplo moda, calzado, lencería, puericultura y moda infantil, juguetes, hogar, muebles, decoración, electrónica y electrodomésticos, floristerías, joyerías, perfumería, manualidades, reparación de móviles, fotografía, librerías, informática y diseño gráfico, ferretería, reformas en el hogar, productos para mascotas y muchos más negocios asociados que se suman a esta campaña para premiar a sus clientes.

Las personas que compran, y rellenen papeletas del sorteo, en los comercios asociados a ACCO, participarán en el sorteo que se celebrará el sábado 1 de agosto.

La asociación recomienda consultar los sectores y comercios asociados a ACCO en su página web www.accooliva.com.

Compartir este article

Related Posts