– POEFESTA – “ACCO AMB LA CULTURA”

ACCO AMB LA CULTURA”

L’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç d’Oliva i el Poefesta, el XIII Festival de Poesia d’Oliva que se celebrarà en Oliva del 22 al 25 de març, ha organitzat les següents accions davall l’eslògan “ACCO AMB LA CULTURA”:

– Comerços decorats amb poesia que participaran en un concurs d’aparadors. Un jurat compost per Angels Gregori junt amb altres poetes decidiran el guanyador d’esta edició. El premi: Un sopar per a dos persones i 2 Entrades VIP per al Teatre Olímpia.

Tots els comerços associats regalaran durant tota la setmana als seus clients un bonic marca pàgines amb poemes dels autors que vénen al Poesfesta enguany.

POEFESTA MARCA PÁGIANS - ACCO OLIVA POEFESTA MARCA PÁGIANS - ACCO OLIVA POEFESTA MARCA PÁGIANS - ACCO OLIVA POEFESTA MARCA PÁGIANS - ACCO OLIVA POEFESTA MARCA PÁGIANS - ACCO OLIVA

– S’està organitzant una “Ruta de Poemes” en El Carrer Major. El 22 de març els alumnes de quart, quint i sext de primària dels Col·legis d’Oliva acudiran al Carrer Major per a entregar les poesies que han inventat i escrit ells mateixos. El Regidor de Comerç, José Salazar, els donarà la benvinguda i agrairà la col·laboració i l’entusiasme que han mostrat xiquets i professors en este projecte. El dijous 23 de març al matí acudiran altres dos col·legis de la Ciutat. L’objectiu final d’esta iniciativa ha sigut relacionar l’educació, l’entreteniment, el comerç i la vida cultural d’Oliva.

– En el Facebook d’ACCO la setmana del Festival ens desdejunarem amb poesia dels poetes que venen enguany.

TOT EL PROGRAMA POEFESTA AÇÍ

PROGRAMA POEFESTA 2017

DESCARGA EN CASTELLANO – ACCO CON LA CULTURA – castellano

Compartir este article

Related Posts