Oliva presenta la seua plataforma de comerç local davant la directora general de comerç, artesania i consum

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, va presentar davant la directora general de Comerç, Artesania i Consum de la Generalitat Valenciana, Rossana Seguí, l’aparador digital en què està treballant l’Ajuntament d’Oliva, en el qual, els comerços locals tindran l’oportunitat de promocionar els seus productes.

Yolanda Balaguer assistí acompanyada de la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, Rosa Llopis, i aprofitaren l’ocasió per a presentar, també, a la directora general la promoció del xicotet comerç que l’associació ha posat en marxa amb el sorteig de 30 premis de 100 “euraccos”.

A la plataforma, cada comerç disposa d’una fitxa on exposa els seus productes i les seues ofertes, i dóna la possibilitat als clients de contactar directament amb els comerciants per a preguntar dubtes sobre qualsevol tema relacionat amb el comerç. A més, a la fitxa de cada negoci trobarem informació sobre els seus horaris, localització, informació de contacte, etc. Açò permet al client tindre al seu abast tota aquella informació necessària a l’hora de realitzar la compra.

“Ara més que mai el xicotet comerç d’Oliva necessita el suport de tots els ciutadans i ciutadanes, el nostre compromís és ajudar-lo en tot el que siga possible i per això, des de l’Ajuntament hem cregut que aquesta plataforma és una bona ferramenta per a readaptar els comerços a les noves necessitats, digitalitzant els seus serveis i posicionant-los a Internet” afirma la Regidora Yolanda Balaguer.

A banda, Yolanda Balaguer va aprofitar per a presentar la campanya que s’està portant a terme amb col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, la qual pretén incentivar la compra al xicotet comerç mitjançant el sorteig de 30 premis de 100€-accos, i el qual finalitza el 31 de juliol. Per a participar en aquest sorteig solament cal comprar en qualsevol comerç associat i, en el mateix comerç on s’ha realitzat la compra, emplenar una papereta. El sorteig se celebrarà el dissabte 1 d’agost.

Compartir este article

Related Posts