Oliva celebra al Centre Polivalent, els dies 5 i 6 de febrer, la Fira de les Súper Rebaixes

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà, el dissabte i diumenge 5 i 6 de febrer, la X Fira de les Súper Rebaixes, organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que encapçala Yolanda Balaguer, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO).

A la fira hi haurà, com en passades edicions, venda d’€ur-ACCOs, però amb una novetat, els €ur-ACCOs es vendran en format targeta de crèdit, amb un saldo de 30 euros. La persona que l’adquirisca només pagarà 20 euros, amb la qual cosa obté un descompte directe de 10 euros, a més dels grans descomptes dels productes que es trobaran a la venda en la fira.

Es posaran a la venda 300 targetes de 30 €ur-ACCOs, que es podran gastar en qualsevol comerç de la fira durant el dissabte i el diumenge. A més, amb les compres realitzades, els clients podran participar en el sorteig de dos carros de la compra i moltes més sorpreses.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, ha assegurat que “la Fira de les Rebaixes és una forma fantàstica d’accedir a productes de gran qualitat, a preus molt rebaixats, en un espai còmode i agradable. També he de felicitar els nostres comerciants, per l’esforç que suposa estar presents en la fira. Per això anime als nostres veïns i veïnes a vindre a la fira i aprofitar les rebaixes, i l’oportunitat d’obtindre encara més descompte, amb l’adquisició de les targetes d’€ur-ACCOs que es posaran a la venda durant la fira.”

Aquesta fira comptarà amb la participació de 22 comerços, que oferiran als visitants productes actuals de màxima qualitat amb grans descomptes, en horari 10.00 h a 14.30 h i de 16.00 h a 20.00 h.

L’alcaldessa, Yolanda Balaguer, ha volgut fer una crida a la ciutadania a participar en aquesta Fira de les Súper Rebaixes, per a donar suport als negocis locals i aprofitar així els descomptes que proporcionen. “Són 10 edicions ja d’aquesta fira que aproxima el nostre comerç a la ciutadania en un sol espai, amb totes les mesures sanitàries vigents i amb la garantia de qualitat i proximitat que tant destaca en el xicotet comerç local.” Ha assegurat Balaguer.

En la X edició de la fira es podrà trobar una gran gamma de productes, com ara moda per a dona o per a home, moda jove o de xiquets i nadons, llenceria, roba i equipament esportiu, calçat, productes naturals, regals, mobles i decoració, i molt més.

Els comerços que estaran presents en aquesta edició de la Fira de les Súper Rebaixes són Arpe óptica, Art events galery, Atmósfera Sport plaza, Atypical, Caché, Candela, Coqueta, El punto natural herboristería, Gauss, Íntima, La Joia, La Vila mobles & decoración, Mavi Robes, Medes Sports, Mira_m Mayoral, Món menut, Nadons shop, Paquetería Santa Clara, Rafael Moda, Rosa Dona, Roseta calçat i Sonríe.

Súper Rebaixes al Polivalent d´Oliva - 5 i 6 de febrer 2022

 

Compartir este article

Related Posts