Celebrem la mocadorà

Celebrem la mocadorà
Apoyo al Comercio Local Comercios ACCO Notas de Prensa de ACCO Noticias

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum i la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, presenta una nova campanya per a commemorar el dia de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el pròxim 9 d’octubre.

El 9 d’octubre, a més de celebrar la Comunitat Valenciana, els valencians i valencianes honrem a Sant Dionís, conegut com el dia dels enamorats valencians i patró dels mestres confiters.

Per aquesta raó, durem a terme el tradicional sorteig de 10 mocadorades commemoratives.

Aquest sorteig està obert per a tots aquells que realitzen les seues compres en els comerços associats a ACCO, entre el 25 de setembre i el 6 d’octubre que es realitzarà el sorteig.

Aquestes exquisides “mocadoraes” seran elaborades per:
✔️ Blat i Sucre
✔️ Pastisseria Sant Vicent

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO comenta: “Per a ACCO és primordial enfortir la nostra cultura i tradicions. Treballem perquè no es perden i que les noves generacions les valoren. Així mateix, és essencial destacar la labor artesanal de les nostres pastisseries locals, demostrant l’excel·lència i qualitat que ofereixen. A més, des de la nostra associació, estem compromesos amb l’economia circular, i animem a tots a donar suport al comerç local i a valorar les nostres pastisseries valencianes”.

 

La mocadorà