Celebrem la mocadorà

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum i la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, presenta una nova campanya per a commemorar el dia de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el pròxim 9 d’octubre.

El 9 d’octubre, a més de celebrar la Comunitat Valenciana, els valencians i valencianes honrem a Sant Dionís, conegut com el dia dels enamorats valencians i patró dels mestres confiters.

Per aquesta raó, durem a terme el tradicional sorteig de 10 mocadorades commemoratives.

Aquest sorteig està obert per a tots aquells que realitzen les seues compres en els comerços associats a ACCO, entre el 25 de setembre i el 6 d’octubre que es realitzarà el sorteig.

Aquestes exquisides “mocadoraes” seran elaborades per:
✔️ Blat i Sucre
✔️ Pastisseria Sant Vicent

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO comenta: “Per a ACCO és primordial enfortir la nostra cultura i tradicions. Treballem perquè no es perden i que les noves generacions les valoren. Així mateix, és essencial destacar la labor artesanal de les nostres pastisseries locals, demostrant l’excel·lència i qualitat que ofereixen. A més, des de la nostra associació, estem compromesos amb l’economia circular, i animem a tots a donar suport al comerç local i a valorar les nostres pastisseries valencianes”.

 

La mocadorà

Compartir este article

Related Posts