Mercat de Nadal Solidari al centre històric – Diumenge 19 de desembre

El diumenge 19 de desembre, el carrer Major d’Oliva s’omplirà de parades del xicotet comerç i de diverses associacions, jocs infantils, música i sorpreses.

Des dels Departaments de Comerç, Mercats i Consum i de Benestar Social, que encapçalen Yolanda Balaguer i Yolanda Navarro, respectivament, i amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva i la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, s’ha organitzat per a aquest diumenge, 19 de desembre al carrer Major, un Mercat Solidari.

El mercat tindrà parades dels comerços Rafael moda, Atypical, Mon menut, Art events galery, Punt Natural, Caché, La joia, Arpe óptica, Maria Rosa Salelles i Íntima, que donaran el 5% de les vendes dels €urACCOs a benefici de les associacions benèfiques que participen en el mateix mercat.

En el mercat, per tant, es podran adquirir els famosos €urACCOs, per valor de 30 euros, pagant només 20 euros; els dits €urACCOs es podran utilitzar en els comerços associats a ACCO, fins al dia 5 de gener.

Des de Benestar Social, es comptarà amb la participació d’Afisa, Espurna, Asmisaf, AECC, Col·lectiu öbertament i Aefat. També han volgut participar els festers del Rebollet, l’Associació Betlemista d’Oliva i la Llar dels Jubilats.

Per tal d’acompanyar el mercat, a les 12 hores, l’Associació Artístico-Musical d’Oliva, farà el seu tradicional concert de Nadal al Pàrquing de l’Enginy, i a les 18 hores, serà el MEGOC l’encarregat de posar la música. A més, els més menuts podran gaudir també de jocs, atraccions infantils i de les parades de dolços i llepolies.

Mercat de Nada Solidari al Centre Històric d´Oliva - Diumenge 19 desembre 2021

Yolanda Balaguer, ha assegurat que “en aquesta ocasió s’ha creat un mercat solidari que engloba el tradicional Mercat de Nadal que organitzava comerç, però aquesta vegada amb motiu solidari i amb la participació d’algunes associacions de Benestar Social, per tal de col·laborar en les diverses causes i així omplir el carrer de solidaritat, esperança i per descomptat, d’esperit nadalenc”.

Per altra banda, la regidora de Benestar Social ha destacat que el mercat disposarà de totes les mesures sanitàries vigents i es podrà visitar de 10.00 h a 14.30 h i de 16.00 h a 20.00 h. “Aquest Nadal hem volgut unir dos sectors claus del temps de Nadal i mostrar el nostre suport, tant al xicotet comerç, com a totes les associacions benèfiques que ajuden i milloren el benestar de les persones” ha conclòs Navarro.

Compartir este article

Related Posts