L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS D’OLIVA DONA EL TRET D’EIXIDA A LA CAMPANYA DE REBAIXES AMB SORTEJOS PER VALOR DE 2000€UR-ACCOs PER A PREMIAR LA SEUA CLIENTELA

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat, a partir del pròxim divendres 25 de juny, la campanya de rebaixes d’estiu que premiarà les compres en els comerços associats amb 2.000 €ur-ACCOs repartits en 20 premis de 100 €ur-ACCOs.

La campanya de rebaixes d’estiu començarà divendres que ve, dia 25 de juny, i es prolongarà fins al 31 d’agost. Comptarà amb dos sortejos, programats per al 31 de juliol i el 31 d’agost, en els quals se sortejaran 10 premis de 100 €ur-ACCOs en cadascun d’ells, un total de 2.000 €ur-ACCOs, entre la clientela que haja realitzat compres en els comerços associats.

REBAIXES D´ESTIU 2021 ACCO OLIVA

Rosa Llopis, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, comenta: “Esperem que aquesta campanya tinga molt d’èxit i la ciutadania continue triant el xicotet comerç d’Oliva per a realitzar les seues compres en el període de rebaixes. Les rebaixes de veritat, sempre estan en el xicotet comerç”. “L’associació i l’Ajuntament d’Oliva, que sempre ens dóna suport, estan fent un gran esforç per a premiar les compres realitzades en els nostres comerços i esperem que tinga molt d’èxit”.

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç Mercats i Consum anima a la ciutadania a aprofitar la campanya de rebaixes per a comprar en el comerç local “Recolzem aquesta campanya de rebaixes d’estiu; donem suport a la iniciativa d’ACCO, i fem una crida perquè es compre en el comerç local”.

El públic podrà trobar productes d’aquesta temporada a preus insuperables, de sectors com ara moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, reformes de la llar, productes per a mascotes, alimentació i molts més negocis associats que se sumen a aquesta campanya per a premiar la seua clientela.

Les persones que compren, i emplenen paperetes del sorteig en els comerços associats a ACCO, participaran de forma automàtica. Les compres realitzades durant el mes de juliol participaran en el sorteig del 31 de juliol, i les realitzades el mes d’agost, en el sorteig del 31 d’agost.

L’associació recomana consultar els sectors i comerços associats a ACCO en el seu web www.accooliva.com.

Compartir este article

Related Posts