L’Associació de Comerciants d’Oliva CELEBRA LA REOBERTURA DELS COMERÇOS amb una nova campanya sota el lema: “A 2 metres de tu, però sempre al teu costat”

L’associació de comerciants d’Oliva (ACCO) i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva llancen una nova campanya per a potenciar les vendes en el comerç local amb motiu de la reobertura dels comerços el dilluns 11 de maig.

Després de quasi 2 mesos tancats, l’associació ha treballat intensament amb els més de 120 associats, facilitant dia a dia informació d’interés, sobre ajudes, subvencions, finançament, així com les normes i mesures sanitàries que han de complir en cada fase.

En aquesta nova campanya, es premia el suport i la confiança del client en el xicotet comerç d’Oliva. A partir del dilluns 11 de maig fins al 5 de juny, per cada compra realitzada en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà una papereta per a participar en el sorteig de 4 premis de 50€ur-ACCOS.

Rosa Llopis, presidenta de ACCO ens comenta: “Aquesta crisi ens ha unit molt com a associació. Som una associació unida i compromesa i això farà que siguem cada dia més forts. Durant el confinament hem estat molt presents a través de les xarxes socials i hem rebut innombrables mostres d’afecte i suport per part dels nostres clients. Estem segurs que els ciutadans d’Oliva en s recolzaran amb les seues compres i tindran confiança que els nostres comerços i negocis compleixen amb les mesures de seguretat i higiene. Hui més que mai, necessitem que facen costat al comerç local, perquè ens beneficia a tots. Estem desitjant tornar a rebre als nostres clients en aquesta nova normalitat”.

La campanya acabarà el dia 5 de juny, dia en què es realitzarà el sorteig dels 4 premis. Els guanyadors seran comunicats a través de la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants d’Oliva.

campanya ACCO OLIVA A 2 metros de tu

 

Versión Castellano

La Asociación de Comerciantes de Oliva CELEBRA LA REAPERTURA DE LOS COMERCIOS con una nueva campaña bajo el lema: “A 2 metros de ti, pero siempre a tu lado”

La asociación de comerciantes de Oliva (ACCO) y la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva lanzan una nueva campaña para potenciar las ventas en el comercio local con motivo de la reapertura de los comercios el lunes 11 de mayo.

Después de casi 2 meses cerrados, la asociación ha trabajado intensamente con sus más de 120 asociados, facilitando día a día información de interés, sobre ayudas, subvenciones, financiación, así como las normas y medidas sanitarias que deben cumplir en cada fase.

En esta nueva campaña, se premia el apoyo y la confianza del cliente en el pequeño comercio de Oliva. A partir del lunes 11 de mayo hasta el 5 de junio, por cada compra realizada en los comercios asociados a ACCO, el cliente rellenará una papeleta para participar en el sorteo de 4 premios de 50€ur-ACCOS.

Rosa Llopis, presidenta de ACCO nos comenta: “Esta crisis nos ha unido mucho como asociación. Somos una asociación unida y comprometida y esto va a hacer que seamos cada día más fuertes. Durante el confinamiento hemos estado muy presentes a través de las redes sociales y hemos recibido innumerables muestras de cariño y apoyo por parte de nuestros clientes. Estamos seguros de que los ciudadanos de Oliva nos van a apoyar con sus compras y van a tener confianza en que nuestros comercios y negocios cumplen con las medidas de seguridad e higiene. Hoy más que nunca, necesitamos que apoyen al comercio local, pues nos beneficia a todos. Estamos deseando volver a recibir a nuestros clientes en esta nueva normalidad”.

La campaña terminará el día 5 de junio, día en que se realizará el sorteo de los 4 premios. Los ganadores serán comunicados a través de la página de Facebook de la Asociación de Comerciantes de Oliva.

Compartir este article

Related Posts