L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO posa en negre les publicitats del llibre de festes de Moros i Cristians 2016

En el marc d’una campanya de conscienciació a favor del comerç local

L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO posa en negre les publicitats del llibre de festes de Moros i Cristians 2016

L’Associació de Comerciants d’Oliva ha iniciat una campanya adreçada als veïns de la ciutat amb l’objectiu de conscienciar-los sobre la importància del comerç local. Aquesta és la raó per la qual totes les publicitats dels associats que han volgut sumar-se a la campanya han aparegut en negre al llibre de festes de Moros i Cristians d’enguany.
Es tracta d’una imatge amb la qual els comerciats hem volgut posar de manifest la invisibilitat que el comerç local d’Oliva té per a molts dels seus veïns, quan cada dia més, notem l’afluència de consumidors dels pobles del voltant atrets per la varietat i qualitat dels productes que es venen a Oliva.
“Pensem que Oliva compta amb un gran comerç de qualitat i bons preus on es pot comprar de tot, no cal anar-te’n més lluny. El que el comerç necessita per a subsistir i seguir donant vida a la nostra ciutat, enriquint-la i col·laborant com ho fem, és un consum resonsable de la ciutadania. Necessitem que es valore el xicotet comerç d’Oliva hui, ara”.
Des de l’associació s’insisteix a donar les gràcies als clients habituals del comerç d’Oliva però es vol recordar a aquells que no ho són, la importància del teixit comercial en la vida i economia diària de tots els ciutadans, “el comerç és treball per a tots i crea una ciutat dinàmica i viva”.

ACCO ha triat el llibre de festes de MOROS I CRISTIANS per llançar aquesta campanya perquè és el llibre de festes més important de l’any que es publica a la ciutat i perquè és en aquest tipus de patrocini on els comerciants han notat més la desmotivació dels consumidors locals, “Oliva és una ciutat amb moltes festes i en cadascuna d’aquestes festes el comerç d’Oliva participa com són les festes del Rebollet, Setmana Santa, Falles, etc.
Aquesta campanya també està aplicant-se als patrocinis d’altres esdeveniments, en cartells i publicitats estàtiques, i hi ha accions planificades fins l’inici de la campanya de Nadal.

Aquestes accions aniran dirigides directament als consumidors d’Oliva i es faran a tots els nivells “Hem planificat accions a nivell de xarxes socials, de publicitat estàtica, audiovisual… però també a nivell educatiu. Volem que els joves entenguen a l’institut la importància del comerç local tant a nivell individual com col·lectiu”.


NOTA DE PRENSA CASTELLANO

En el marco de una campaña de concienciación a favor del comercio local

L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO pone en negro las publicidades del libro de fiestas de Moros y Cristianos 2016

La Asociación de Comerciantes de Oliva ha iniciado una campaña dirigida a los vecinos de la ciudad con el objetivo de concienciar sobre la importancia del comercio local. Esta es la razón por la que todas las publicidades de los asociados que han querido sumarse a la campaña han aparecido en negro en el libro de fiestas de Moros y Cristianos de este año.

Se trata de una imagen con la que los comerciados hemos querido poner de manifiesto la invisibilidad que el comercio local de Oliva tiene para muchos de sus vecinos, cuando cada día más, notamos la afluencia de consumidores de los pueblos de alrededor atraídos por la variedad y calidad de los productos que se venden en Oliva.

“Pensamos que Oliva cuenta con un gran comercio de calidad y buenos precios donde se puede comprar de todo no hace irse más lejos. Lo que el comercio necesita para subsistir y seguir dando vida a nuestra ciudad, enriqueciéndola y colaborando como lo hacemos, es un consumo responsable de la ciudadanía. Necesitamos que se valore el pequeño comercio de Oliva hoy, ahora”.

Desde la asociación se insiste en dar las gracias a los clientes habituales del comercio de Oliva pero se quiere recordar a aquellos que no lo son, la importancia del tejido comercial en la vida y economía diaria de todos los ciudadanos, “el comercio es trabajo para todos y crea una ciudad dinámica y viva”.
ACCO ha elegido el libro de fiestas de MOROS Y CRISTIANOS por lanzar esta campaña porque es el libro de fiestas más importante del año que se publica en la ciudad y porque es en este tipo de patrocinio donde los comerciantes han notado más la desmotivación de los consumidores locales, “Oliva es una ciudad con muchas fiestas y en cada una de ellas el comercio de Oliva participa como son las fiestas del Rebollet, Semana Santa, Fallas, etc.

Esta campaña también está aplicándose a los patrocinios de otros acontecimientos en carteles y publicidades estáticas, con acciones planificadas hasta el inicio de la campaña de Navidad. Estas acciones irán dirigidas directamente a los consumidores de Oliva y se harán a todos los niveles “Hemos planificado acciones a nivel de redes sociales, de publicidad estática, audiovisual… pero también a nivel educativo. Queremos que los jóvenes entiendan en el instituto la importancia del comercio local tanto a nivel individual como colectivo”.

Compartir este article

Related Posts