La campanya de rebaixes d’estiu premiarà les compres amb 1.000 €ur-ACCOs

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb a la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva han organitzat la campanya de rebaixes d’estiu que premiarà les compres en els comerços associats amb 1.000 €ur-ACCOs repartits en 20 premis de 50 €ur-ACCOs.

La campanya té com a objectiu dinamitzar les compres en el comerç d’Oliva durant el període de rebaixes d’estiu.

Desde la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum que dirigix la regidora de Projecte Oliva, Teresa Tur, es vol recordar la importància que supossen aquestes rebaixes per al comerç local i convidar a tots els veins de la ciutat i als residents de la Comarca de la Safor, a acostar-se als comerços de Oliva i aprofitar les rebaixes, la seua proximitat, professionalitat i tracte personal.

La campanya de rebaixes d’estiu començarà dissabte que ve 1 de juliol i es prolongarà fins al 31 d’agost. Comptarà amb dos sortejos programats per al 29 de juliol i el 31 d’agost, en els quals se sortejaran 10 premis de 50 €ur-ACCOs en cadascun d’ells, un total de 1.000 €ur-ACCOs, entre els clients que hagen realitzat compres en els comerços associats i emplenat les paperetes del sorteig a la seua disposició.

Fanny Sanchis, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) comenta: “Des d’ACCO, mantenim un compromís amb els nostres clients lleials i sempre recompensarem la seua decisió de donar suport al comerç tradicional d’Oliva. Reconeixem la importància que la temporada de rebaixes té per als nostres comerciants i l’oportunitat que brinda als habitants d’Oliva per a adquirir productes d’excepcional qualitat en botigues especialitzades, tot això a preus considerablement rebaixats. El comerç tradicional d’Oliva és un teixit vital en l’economia local que enriqueix la nostra comunitat, fomenta la creativitat i la innovació, i proporciona una experiència de compra personalitzada que no pot replicar-se en el món en línia. Convidem a tots a experimentar aquesta gran riquesa i diversitat del nostre comerç i a gaudir de les excepcionals ofertes de la temporada de rebaixes.”

Rebaixes d´estiu

Compartir este article

Related Posts