Ja tenim guanyador del Sorteig #YoComproEnOliva

L’Associació de Comerciants d’Oliva fa lliurament del premi del seu sorteig en Facebook #YoComproEnOliva. El 25 de juliol l’Associació de Comerciants d’Oliva va posar en marxa un original sorteig en la seua pàgina de Facebook, en el qual es demanava als participants que comentaren la publicació utilitzant l’etiqueta #YoComproEnOliva i a continuació comentaran les seues raons.

L’1 d’agost es va realitzar el sorteig i vam conéixer el nom de la premiada, Carmen López Ortiz i dissabte passat 6 d’agost es va celebrar el lliurament del premi del concurs de Facebook #YoComproEnOliva.
La Presidenta, Rosa Llopis va entregar el xec dels 100 EUR-ACCOS a la premiada, Carmen López Ortiz, resident a Quart de Poblet, qui ha triat la nostra ciutat per a passar en ella els seus estius. Carmen, va triar els comerços Més que Carn i Pastisseria Sanchis per a gastar les seues Eur-ACCOS i donar-se un bon homenatge amb els seus.

“Necessitàvem sentir el que la gent que compra a Oliva ha de dir del nostre comerç a nivell general, perquè recollir les opinions dels nostres clients és important per a poder millorar. Gràcies al concurs sabem que estan valorant la qualitat dels productes oferits, el preu i l’atenció especialitzada i pròxima. A més de que molts nomenen el suport al xicotet comerç com a creador d’ocupació i vida ennuestra ciutat la qual cosa ens emociona molt ” .- Comenta Rosa Llopis, Presidenta d’ACCO.

Esta és una acció més que s’inicia a través de les xarxes socials per a acostar el xicotet comerç al consumidor. “Les xarxes socials s’han convertit per a nosaltres en un canal de difusió i comunicació molt important, arribant a milers de persones amb cada publicació que realitzem. Continuarem realitzant este tipus d’accions en les xarxes socials” -. Comenta Rosa Llopis.

El Facebook d’ACCO compta amb més de 3000 seguidors i amb este concurs han arribat a aconseguir a més de 7000 persones. L’associació utilitza les xarxes socials per a donar a conéixer totes les campanyes que posa en marxa, acostar als seus associats a les persones que els segueixen amb la finalitat que coneguen més els comerços i empreses que formen part de l’associació, així com publicacions d’interés general i notícies del sector.

L’associació vol agrair a tots els seus seguidors de Facebook pel seu suport continu fent clic en m’agrada en les seues publicacions i compartint els seus continguts.
Segueix a ACCO! www.facebook.com/acco.oliva/

Compartir este article

Related Posts