Ja està ací la Fira Comercial VORAMAR 2016!!

La platja d’Oliva acull aquest estiu la Cinquena edició de la fira comercial VORAMAR Organitzada per ACCO

VORAMAR tindrà lloc el 30 de juliol i el 13 d’agost al carrer Roger de Lauria, Platja PAU-PI.

Un estiu més, l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat el mercat Voramar. Aquesta Cinquena edició de Voramar tindrà lloc els dissabtes 30 de juliol i 13 d’agost, a partir de les 20 h, i comptarà amb una trentena de botigues.

Com a novetats d’enguany, el canvi d’ubicació, ja que no se celebrarà al passeig dels Muntanyars sinó al carrer Roger de Lauria, i també una major superfície destinada a diverses activitats d’animació infantil, com ara l’enorme atracció inflable WIPE-OUT, una altra on llançar pilotes amb un canó, un multi obstacles per als xiquets més menudets de 0 a 4 anys, i 4 jocs variats més.

Un any més, la fira Voramar servirà per acostar a la platja d’Oliva l’oferta comercial existent a la ciutat, perquè tant els olivers com els turistes de la platja puguen conéixer de primera mà tots els articles que poden adquirir sense eixir d’Oliva. Segons la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, “el comerç fa ciutat, el comerç és turisme i les compres constitueixen per si mateixes una activitat turística o una experiència viatgera, com també la visita als museus, les excursions o el descans a les nostres platges. Per tot això Voramar és una bona forma d’oferir una experiència de compra positiva, encaminada a donar a conéixer l’ampla oferta comercial de qualitat que tenim a Oliva i acostar ciutat i turisme, així com garantir la satisfacció dels turistes.

La presidenta també ha volgut agrair al regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, la seua implicació en el projecte i el gran suport que presta a l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO. Per al regidor de Comerç, Pepe Salazar, “Voramar és una magnífica oportunitat per acostar els productes de qualitat que ofereix el comerç d’Oliva a la platja.

Els nostres comerços han d’aprofitar l’arribada dels turistes durant l’estiu per tal de promoure el seu negoci. També per als turistes i en general per a tots els residents de la platja és una sort el fet de poder disfrutar amb la família o els amics d’una activitat tan atractiva com Voramar, que a més ens permetrà accedir als diferents productes que ofereix el comerç d’Oliva a la platja. No hem d’oblidar que Oliva compta amb una ampla oferta comercial, de sectors ben diversos, amb botigues que ofereixen les millors marques, i sempre amb totes les garanties i al millor preu. La veritat és que tots eixim guanyant.”

ACCO VORAMAR 2016

NOTA DE PRENSA CASTELLANO

La playa de Oliva acoge este verano la Quinta Edición de la feria comercial VORAMAR
Organizada por ACCO, VORAMAR tendrá lugar el 30 de julio y el 13 de agosto en la calle Roger de Lauria, en la Playa PAU-PI.

Un verano más, la Associació de Comerciantes de Oliva (ACCO) , con la colaboración de la Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva, ha organizado el mercado Voramar. Esta quinta edición de Voramar tendrá lugar los sábados 30 de julio y 13 de agosto, a partir de las 20 h, y contará con una treintena de tiendas.
Como novedades en la edición de este año, el cambio de ubicación, ya que no se celebrará en el paseo de los Muntanyars sino en la calle Roger de Lauria, y también una mayor superficie adscrita a varias actividades de animación infantil, como son la enorme atracción hinchable WIPE-OUT, otra donde lanzar pelotas con un cañón, un multi obstáculos para los niños más pequeños de 0 a 4 años, y 4 juegos variados más. Un año más, la feria Voramar servirá para acercar a la playa de Oliva la oferta comercial existente en la ciudad, porque tanto los olivenses como los turistas de la playa puedan conocer de primera mano todos los artículos que pueden adquirir sin salir de Oliva.

Según la presidenta de ACCO, Rosa Llopis, “el comercio hace ciudad, el comercio es turismo y las compras constituyen por si mismas una actividad turística o una experiencia viajera, como también la visita a los museos, las excursiones o el descanso en nuestras playas. Por este motivo Voramar es una buena forma de ofrecer una experiencia de compra positiva, encaminada a dar a conocer la amplia oferta comercial de calidad que tenemos en Oliva y acercar ciudad y turismo, así como garantizar la satisfacción de los turistas. “

La presidenta también ha querido agradecer al concejal de Comercio del Ayuntamiento de Oliva, Pepe Salazar, su implicación en el proyecto y el gran apoyo que presta a la Asociación de Comerciantes de Oliva ACCO.

Para el concejal de Comercio, Pepe Salazar, “Voramar es una magnífica oportunidad para acercar los productos de calidad que ofrece el comercio de Oliva a la playa. Nuestros comercios tienen que aprovechar la llegada de los turistas durante el verano para promover su negocio.

También para los turistas y en general para todos los residentes de la playa es una suerte el hecho de poder disfrutar con la familia o los amigos de una actividad tan atractiva como Voramar, que además nos permitirá acceder a los diferentes productos que ofrece el comercio de Oliva en la playa. No podemos olvidar que Oliva cuenta con una amplia oferta comercial, de sectores muy diversos, con tiendas que ofrecen las mejores marcas, y siempre con todas las garantías y al mejor precio. La verdad es que todos salimos ganando”.

Vos esperem!!

Compartir este article

Related Posts