Descripció

Les nostres gamma de productes esta composta pel millor assortit de joguets, jocs i productes dirigits a xiquets entre 0-12 anys, joguets barats amb la millor relació qualitat preu. A més ens preocupem per oferir als nostres consumidors les millors promocions i accions de comunicació que premien la fidelitat i la confiança que tots els nostres clients depositen en la gran família Toy Planet.
Filosofia
L'organització desenvolupa tota la seua activitat tenint sempre en compte el correcte desenvolupament dels xiquets. A través de grans dosis d'educació, diversió i afecte, els més xicotets conformen les seues habilitats i capacitats. Així doncs, els nostres joguets tracten de ser el vehicle per a potenciar aquests valors.

Com a empresa valenciana, apostem pels productes nacionals, i ens envoltem dels millors professionals del sector. Toy Planet posa l'accent principalment en la qualitat i seguretat dels seus joguets. D'esta manera, el joc es transforma en una experiència positiva tant per als pares, com per als seus fills.

Informació de contacte

Direcció
c/ Les Fonts, 5 - 46780, Oliva, Valencia
Telèfon
Codi Postal
46780

Mapa

Buscar més negocis en Oliva