Descripció

La seua situació excepcional i l'entorn que l'envolta converteixen a este camp de golf en un dels preferits de la Costa Blanca, ja que tant el camp en si com les infraestructures del més alt nivell de les quals disposa, fan que siga còmode en tots els aspectes. Dissenyat per Severiano Ballesteros en 1995, ocupa unes 50 has. de carrers amples, greens suaument ondulats i obstacles d'aigua que determinen l'estratègia de joc.

És un recorregut llarg (6.312M, slope 129) però molt pla i agradable de caminar.

Els colps d'eixida són còmodes en la majoria dels clots, però els colps d'aproximació a green requereixen habilitat i astúcia. La presència invisible de la mar es fa patent en la brisa, que condiciona l'elecció de pal i la manera de jugar cada clot.

Deu llacs artificials reflecteixen la bellesa de les palmeres i del cel, i acullen l'activitat de nombroses espècies de peixos i d'ocells. Un complement perfecte a l'exquisida cura i manteniment del recorregut i de les seues zones enjardinades.

Els usuaris tenen a la seua disposició acadèmies de golf, de tenis, i de pàdel, restaurant i vestuaris, a més dels molts serveis del resort vinculats a l'Hotel Oliva Nova

HORARI

De dilluns a diumenge. Des de les 7.45 fins a 1 hora després de la posta de sol

Informació de contacte

Direcció
Carrer Severiano Ballesteros s/n; 46780 Oliva, Valencia
Telèfon
Codi Postal
46780

Mapa

Buscar més negocis en Oliva