CIO, Centre Informatic Oliva

Descripció

Activitat

Empresa Subministradora Integral de material d'oficina, informàtica, assessoria d'Internet, mobles, i Telecomunicacions. Sempre en l'àmbit de l'empresa. Disposem d'una gran Aula de Formació i una exposició de més de 800 mtr2, en les dues botigues que disposem.

Filosofia

Centre Informatic Oliva S.L. CIO, és una empresa que va començar la seua activitat comercial l'any 1986. Des del primer moment el seu objectiu va ser oferir una àmplia varietat de productes d'informàtica, ofimàtica, formació i tots els consumibles, que es pogueren necessitar en l'oficina. Però sempre enfocat a un servei d'alta qualitat, ràpid i a preus competitius, tenint a més un ampli estock disponible al consumidor.

Actualment CIO comercialitza tots les grans marques del mercat de l'Ofimàtica: HP, EPSON, CÀNON, BROTHER, SONY, PHILIPS, SAMSUMG, PIONEER, OVISLINK, TRANSCEND, NEC, LOGITECH, BELKIN, DEXXA, NGS, PANASONIC, TOSHIBA, COMPAQ, LG, CONCEPTRONIC, FER, 3 COM, CREATIVE, US-ROBOTICS i un llarg etcètera de xicotets fabricants dins del món de consumibles i material d'oficina. Per descomptat, en un mercat en constant evolució i amb una rotació de producte molt elevada (canvi de models, major velocitat, menor preu, etc.) és fonamental tindre personal altament qualificat i capacitat per a poder donar un millor servei al client i poder informar-lo “en línia” de les ultimes novetats del mercat.

Al mateix temps, el Grup, va incorporar en els últims anys el servei addicional de TELEFONICA d'Espanya, tant de línies, centraletes, altes, etc. , com de telefonia mòbil en tota la seua varietat. Oferint un altre valor afegit de CIO per a les seues empreses. Situat a Oliva, subministrem diàriament al Nord i al Sud, assistència tècnica així com divers material d'oficina.

25 anys de CIOAmb exposició permanent de Mobles d'Oficina, Material divers, Aula de formació, amb diversitat de cursos i també cursos de FORCEM al comerç, etc. Els nostres clients poden disposar de més de 800 mtr2 d'instal·lacions en els seues dues botigues i magatzem, tot això en C/ Santíssim, 15 i 23 baix d'Oliva, on trobara tot el que necessite el seu negoci i le atenderan professionals qualificats per a assessorar-el.

Informació de contacte

Direcció
c/ Santissim 15, 46780 Oliva, Valencia
Telèfon
Codi Postal
46780

Mapa

Horaris

Buscar més negocis en Oliva