Centre Estètica Imatge

Descripció

Centre Estètica Imatge és un centre d'estètica dissenyat no sols per a embellir, sinó portar a l'estat de benestar en tots els tractaments que realitzem a nuestr@s clients.

Des que van obrir les seues portes en 2008, seguen amb la mateixa il·lusió i passió pel seu treball procurant transmetre'l en cada servei. Treballen per a brindar-los la millor qualitat en tractaments i productes del mercat estètic Dons que van obrir els seues ports en 2008, seguen amb la mateixa il·lusió i passió pel seu treball procurant transmetre'l en cada servei.. Així com, en contínua formació per a oferir els innovacions del moment.

En Centre Estètica Imatge poden trobar diversitat de serveis: tractaments facials per a cobrir qualsevol necessitat o alteració de la pell, tractaments corporals (exfoliants, anticel·lulítics, refermants, massatges, bronzejat polvoritzat), maquillatges de tots els estils, extensions de pestanyes, lífting de pestanyes, manicures, pedicures i el millor en marques de cosmètics.

Agraeixen als seus nuestr@s clients la seua plena confiança i queden a l'espera de poder satisfer totes les necessitats estètiques amb els seus serveis i informar de cadascun d'ells.

Informació de contacte

Direcció
c/ Loygorri, 14 - 46780 - Oliva, Valencia
Telèfon
Codi Postal
46780
Xarxes Socials

Mapa

Horaris

Buscar més negocis en Oliva