Descripció

En AFA portem treballant des de 1978 per a oferir la més àmplia gamma de producte i solucions per als nostres clients.

Finestres a Oliva

Posseïm una amplia gama de prodeuctes en finaestres i portes de PVC i Alumini, Cortines de Cristall, Sostres Mòbils i Fixos, Tendals, Mosquiteres, estors, panell japonés, mampares de bany, etc. i també::

L'experiència ens diu que no existeix una cuina igual a una altra. De la mateixa manera que no existeix una persona igual a una altra. Cadascun tenim un gust, un estil, una necessitat diferent….

Imagina i somia la cuina que s'adapta a tu, als teus gustos i a la teua manera de ser. Eixa és la cuina perfecta.

Per a iniciar amb èxit la realització d'un projecte de cuina és imprescindible tindre clarament identificades i definides les necessitats que es pretenen satisfer. En funció d'estes es realitzarà la distribució i planificació de l'espai.

La nostra missió és obtindre la satisfacció plena del nostre clients mitjançant una àmplia gamma de producte de qualitat i una instal·lació perfecta.

Renova les teues portes, a Oliva

Portes Polilaminas amb dissenys avantguardistes i exclusius. Realitzat amb un procés de fabricació industrial amb una tecnologia en materials molt avançades destacades per la seua solidesa i robustesa dotant a la porta d'interior amb la mes altes qualitats i dissenys diversos.

Porta entrada cuirassada i portes d'entrada de PVC

Informació de contacte

Direcció
Carretera de Gandía, 16, Oliva, La Safor, Valencia, Comunidad Valenciana, 46780, España
Telèfon
Pàgina Web
Codi Postal
467870
Xarxes Socials

Mapa

Horaris

Buscar més negocis en Oliva