Gran afluència de públic en el “Mercat de Nadal” d’ACCO en la seua XVIII edició

Gran afluència de públic, un gran ambient i nombroses activitats per a xiquets han marcat el “Mercat de Nadal” d’ACCO en la seua XVIII edició

El tradicional Mercat de Nadal organitzat per ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva i la Regidoria de Comerç i Consum de l’Ajuntament d’Oliva es va celebrar diumenge passat 20 de desembre amb gran afluència de públic i representació de més de 30 comerços.

L’oferta de productes i articles que es podien adquirir en els més de 30 llocs de comerciants d’Oliva; els tallers de manualitats, les atraccions per a xiquets, així com activitats d’animació i música, junt amb el bon temps han fet que esta aposta per a reforçar les vendes nadalenques i recolzar al comerç local, haja sigut tot un èxit.

mercado de navidad de ACCO 2015

No va faltar a la cita amb els xiquets el Pare Noel repartint caramels i prenent bona nota de tots els regals que els més xicotets desitgen per a este nadal.

Com a novetat d’enguany els xiquets van poder gaudir de més de 20 atraccions per tan sol un euro al dia. Vam poder comprovar el gran èxit d’aquesta iniciativa que repetirem en pròximes edicions.

Compartir este article

Related Posts