La Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva és un esdeveniment absolutament consolidat, amb vora 60 marques participants no només dels sectors de l’automòbil nou, de quilòmetre zero i d’ocasió, amb pràcticament totes les primeres marques, sinó també de vehicles elèctrics i híbrids i recàrrega de vehicles elèctrics, escúters elèctrics i accessoris per a vehicles per a persones amb minusvalidesa, també de competició, a més de motos, furgonetes, caravanes i autocaravanes, tractors, maquinària industrial i agrícola, productes per a casa amb motor, accessoris i llavat d’automòbils, etc. A més enguany tornarem a tindre una presència destacada de vehicles elèctrics i híbrids.

Recordem que la Fira del Motor d’Oliva compta amb un gran espai de 14.000 metres quadrats, tancat i vigilat, cosa que les empreses participants agraeixen molt, i bona prova és que els nostres participants es mantenen any rere any, també pels bons resultats que obtenen pel que fa a vendes.

La Fira del Motor i la Maquinària Industrial tindrà lloc un any més en el recinte firal a l’aire lliure del passeig d’Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster).

El recinte de la Fira del Motor i la Maquinària Industrial d’Oliva estarà obert al públic en el següent horari:
-Divendres, 28 de juny: de 19.00 h a 22.30 h.
-Dissabte, 29 de juny: de 10.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 22.30 h.
-Diumenge, 30 de juny: de 10.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 22.30 h.

L’acte d’inauguració oficial de la XXX Fira serà el dissabte 29 de juny a les 12.00 h a l’entrada del recinte firal.

Lugar: Passeig d’Oliva (Lluís Vives, Alcalde Juan Sancho i Joan Fuster)