Pel que fa a les activitats previstes en la Matinal del diumenge, tindrem concentració al parc de l’Estació i voltants des de les 8.00 h del matí. A partir de les 9.00 h començarà a servir-se l’esmorzar al passeig de Jaume I, amb torrada i música en directe. Per només 9 euros, cada participant tindrà dret a un entrepà, una camiseta i dues begudes. A les 12.00 h està previst que tinga lloc la volta en moto fins a la platja. I a partir de les 13.00 h començarà l’espectacle d’acrobàcies sobre dues rodes d’Emilio Zamora, de l’equip Ducati.

Cal recordar que la Matinal Motera d’Oliva és una de les més importants del calendari valencià, tant per la seua bona organització com pel nombre de participants, unes 1.500 motos en les darreres edicions.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum ha volgut “agrair el seu suport a totes les persones que estan treballant perquè la Matinal Motera d’Oliva siga tot un èxit, i convidar a tots els ciutadans d’Oliva i La Safor i les comarques veïnes a disfrutar de la nostra Matinal Motera i Fira del Motor d’Oliva els dies 28, 29 i 30 de juny”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con