Celebra el Dia dels Enamorats Valencians amb un sorteig molt dolç

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, encapçalada per l’alcaldessa Yolanda Balaguer, llancen de nou la campanya comercial amb motiu de la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana i dia dels enamorats i enamorades valencianes, del pròxim 9 d’octubre.

El 9 d’octubre, a més de commemorar el Dia de la Comunitat Valenciana, el poble valencià també celebra Sant Dionís, patró dels enamorats i enamorades valencians i dels mestres confiters. Aquest dia és costum regalar a la parella dolços elaborats amb massapà en forma de fruites i hortalisses, així com piulets i tronadors, tot embolicat amb un mocador. Una tradició que es remunta al segle XVIII i que avui encara es manté en diversos pobles i ciutats, com ara Oliva.

Des d’ACCO en col·laboració amb l’Ajuntament d’Oliva es vol promocionar el sector pastisser de la ciutat i commemorar aquesta diada, fent partícip a la ciutadania amb un sorteig de 10 “mocadorades”.

El sorteig es realitzarà entre les persones que compren en els comerços associats a ACCO, del 29 de setembre al 8 d’octubre.

Delicioses “mocadorades” elaborades per:

✔️ Blat i Sucre.

✔️ Pastisseria Sant Vicent.

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO comenta que “és important per a ACCO donar suport a la cultura i les tradicions, posant el nostre granet d’arena perquè, per una banda, no es perden i que les noves generacions les coneguen i, per altra banda fer costat al sector de la pastisseria posant en valor la tasca artesanal que realitzen i els productes de qualitat que ofereixen”.

L’alcaldessa d’Oliva i regidora responsable del Departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament ha declarat que “Oliva, un any més, celebra el dia de la Comunitat Valenciana i dels enamorats i enamorades valencians, de la mà del sector pastisser de la ciutat, amb un sorteig que pretén promocionar els seus productes així com fer partícip a tota la ciutadania”. “Sempre és un plaer col·laborar amb ACCO i amb les seues campanyes i si, a més a més, fomenten les nostres tradicions, l’impacte és més beneficiós per a tots i totes”, ha afegit Balaguer.

Consulta els comerços associats en www.accooliva.com

Compartir este article

Related Posts