“Estar a prop és un Regal” lliurament de premis del segon sorteig de 1.500 €ur-ACCOS

ACCO va entregar altres 1.500 €ur-ACCOs en premis en el segon sorteig de NadalDilluns passat 30 de desembre es va celebrar el lliurament del segon sorteig de 1.500 €ur-ACCOS repartits en 15 PREMIS pertanyents a la campanya de Nadal “Estar a prop és un Regal”, organitzada per l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva.

Els premis van ser entregats per Rosa Llopis, presidenta de l’associació i la Regidora de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Navarro. El lliurament es va celebrar en la Plaça de l’Ajuntament en un bonic ambient d’alegria per part dels premiats i de diversos comerciants de l’associació i la junta de ACCO.

En aquesta campanya l’associació ha repartit més de 4.000 €ur-ACCOs entre els seus clients. en diverses accions. La campanya de Nadal encara no ha acabat, ni els premis tampoc. L’Associació fomenta la venda del tortell de reis artesanal de les seues pastisseries associades, amb regals sorpresa de 10€ur-ACCOs a l’interior dels tortells.

Compartir este article

Related Posts