Entrega dels 50 Eur-ACCOS – Tercer sorteig de la campanya “Aquesta tardor t´agradarà”!!!

Dissabte passat dia 19/11/16 es va celebrar el tercer sorteig dels 50 Eur-ACCOS de la campanya que du a terme l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), davall l’eslògan “Aquesta tardor t´agradarà”.

Els agraciats van ser:

  • Rosa María Gilbert que va comprar a Mira-M Mayoral
  • Francisco Escribano que va comprar a Tejidos Barcelona
  • Sergio Sánchez que va comprar a Atypical
  • Silvia Llopis que va comprar a Toy Planet Oliva
  • María Dolores Arnal que va comprar a Vistalia
  • Silvia Parra que va comprar a Pàgina3

Hui dilluns 21-11-16 es va entregar els Eur-ACCOs als premiats per part de la vicepresidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva, Marien Catalá i el regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar. Enhorabona!!!

tercer-sorteig-aquesta-tardor-tagradara-acco-oliva
Los premiados junto con el concejal de comercio, Pepe Salazar y la vicepresidenta de ACCO Marien Catalá

El pasado sábado día 19/11/16 se celebró la entrega de los 50 Eur-ACCOS del primer sorteo de la campaña que lleva a cabo la Asociación de Comerciantes de Oliva (ACCO), bajo el eslogan “Este otoño te gustará”.

Los agraciados fueron:

Rosa María Gilbert que compró en Mira-M Mayoral Francisco Escribano que compró en Tejidos Barcelona Sergio Sánchez que compró en Atypical Silvia Llopis que compró en Toy Planet Oliva María Dolores Arnal que compró en Vistalia Silvia Parra que compró en Pàgina3

Hoy lunes 21-11-16 se han entregado los Eur-ACCOS a los premiados por parte de la vicepresidenta de la Asociación de Comerciantes de Oliva, Marien Catalá, y el regidor de Comercio, Mercados y Consumo, Pepe Salazar. ¡Enhorabuena!

Compartir este article

Related Posts