El tradicional Mercat de Nadal del comerç d’Oliva celebra la seua XX edició el proper diumenge 17 de desembre

Enguany fa 20 anys que se celebra el tradicional mercat de Nadal organitzat per ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercat i Consum de l’Ajuntament de la ciutat.

Una edició especial que, com cada any, envairà el centre d’Oliva amb tot l’ambient nadalenc. Què seria del Nadal sense els seus tradicionals mercats , on els comerços ofereixen en les seues parades el millor de cada casa, el més exclusiu, el que pensen que pot ser el regal perfecte per als seus clients?. Ací és on els comerços i clients connecten entre ells en un ambient alegre i distès.

Una cita ideal per a realitzar les compres de Nadal al millor preu i recolzar el xicotet comerç, que espera amb aquesta acció reforçar les vendes de la campanya nadalenca.

Una gran varietat d’articles es podran adquirir en les més de trenta parades de comerciants d’Oliva amb la màxima qualitat i l’atenció de sempre.

Un Mercat de Nadal ideat per anar amb els xiquets; per tant sols 1 € podran gaudir tot el dia d’atraccions i activitats infantils.

L’Associació ha pensat en tot perquè passes un dia 10, amb sortejos, premis, música en directe, i inclús podràs reposar forces en l’estant de la capitania de Moros i Cristians, on se serviran menjars i tapes.

El Mercat de Nadal se celebrarà el proper diumenge 17 de desembre de 10:00 h a 20:00 h en la plaça de l’Ajuntament, carrers Major, Constitució i del Plebà.

Aquest diumenge t’esperem a Oliva!!!mercado de navidad - mercat de nadal Oliva 2017DESCARGA NOTA DE PRENSA EN CASTELLANO

Compartir este article

Related Posts