El regidor de Comerç i ACCO, presenten el nou mapa del comerç associat d’Oliva

El regidor de Comerç i ACCO, la Associació de Comerciants d´Oliva presenten el nou mapa del comerç associat d’Oliva

La iniciativa també pretén promoure la web www.accooliva.com presentacion-mapa-comercio-pepe-salazar-y-jose-luis-molina

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, i el tresorer de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), José Luis Molina Seguí, han presentat aquest matí el nou mapa comercial d’Oliva. Es tracta d’un plànol de la ciutat d’Oliva on podem trobar tots els comerços de l’Associació, a més dels edificis més destacats i els telèfons d’interés de la ciutat.

El mapa conté també les dades de contacte, telèfon i adreça, de tots els comerços d’ACCO, distribuïts per sectors: moda, sabateries, moda infantil, estètica, merceria, joieria, salut, perruqueria, oci, adrogueries, labors i manualitats, esports, motor, llar, bancs i assegurances, acadèmies, dentistes, llibreries i papereries, òptica, informàtica i mòbil, joguets, impressió i fotografia, serveis, viatges, animals, alimentació, electricitat, fontaneria i electrodomèstics, i floristeria i jardineria.

El mapa pretén promoure a més la pàgina web de l’associació, www.accooliva.com, amb més detalls de cada comerç i l’associació, un blog, i també informació sobre la targeta i-más i com fer-se soci. Segons el tresorer d’ACCO, “tant el mapa com la web ens faciliten trobar els negocis de la nostra ciutat, on sempre trobarem els millors productes del mercat. A Oliva tenim un comerç molt divers i especialitzat, de tots els sectors i de qualitat, i amb el mapa, a més de trobar-los fàcilment gaudirem d’un passeig i de les compres realitzades al nostre poble, amb els nostres veïns”.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Pepe Salazar, ha destacat la importància del mapa “perquè tots sapiguem exactament tot el que podem trobar a Oliva”. Segons Salazar, “el comerç d’Oliva, tradicionalment dispers, necessitava aquesta ferramenta perquè tots poguérem trobar fàcilment el producte que busquem, tant els veïns d’Oliva com les persones que ens visiten. Amb aquest mapa aconseguim situar als ciutadans i mostrar-los tot el que Oliva ofereix, així només hem de buscar on es ven allò que volem en el mapa i ens estalviem perdre temps o desplaçar-nos”.

A partir de hui, 5000 exemplars del mapa comercial d’Oliva es repartiran per tota la ciutat i la platja, especialment les zones més turístiques com ara els hotels i els càmpings.

El mapa comercial d’Oliva està finançat íntegrament per la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva.

Compartir este article

Related Posts