El Polivalent d’Oliva acollirà els dies 11 i 12 de setembre la Fira de les Súper Rebaixes

El dissabte i diumenge 11 i 12 de setembre se celebrarà la IX Fira de les Súper Rebaixes organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balaguer, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO).

En aquesta edició, 21 comerços oferiran als visitants productes i servicis actuals de màxima qualitat amb grans descomptes i promocions. Una gran gamma de productes es podrà trobar en aquesta 9a edició de la Fira: moda per a dona, home, jove, xiquets i nadons, sabateria, llenceria, joies, roba i equipament esportiu, calçat, mobles i decoració.

La fira comptarà com en passades edicions amb la venda de €ur-ACCOs. L’Associació de Comerciants d’Oliva posarà en circulació per a aquesta iniciativa 3.000 €ur-ACCOs durant el cap de setmana. Els visitants podran adquirir 30 €ur-ACCOs al preu de 20 €. Suposarà un estalvi d’un 33.3%. Els €ur-ACCOs podran gastar-se en qualsevol comerç de la fira durant el dissabte i el diumenge. A més amb les compres realitzades, els clients podran participar en 4 SORTEJOS DE 100 €ur-ACCOs i moltes més sorpreses.

La Regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, ha assegurat que aquest esdeveniment és clau per tal de promocionar el comerç local i les seues promocions. «S’ha organitzat perquè es puguen fer les compres amb total tranquil·litat i seguretat, amb les parades adequadament equipades segons la normativa i les mesures sanitàries, per garantir la seguretat dels visitants» ha afegit Balaguer.

“Hem organitzat aquesta gran Fira de les Rebaixes, on els ciutadans tindran l’oportunitat de trobar una àmplia gamma de productes de 21 comerços a preus molt rebaixats, de forma molt còmoda i amb total seguretat. Necessitem el suport dels ciutadans. Comprar en els nostres comerços és una garantia de qualitat, i ajuda a dinamitzar l’economia de la nostra ciutat, a mantindre els nostres negocis i l’ocupació de moltes persones.” Ha comentat Rosa Llopis, presidenta d’ACCO.

Els comerços que estaran presents en aquesta edició de la Fira de les Súper Rebaixes són: Arpe óptica, Atypical, Cache, Candela, Coqueta, D-or Showroom, Gauss, Íntima, La Joia, La Vila Mobles, Marfil, Mavi Robes, Medes Sport, Mira-m Mayoral, Món Menut, Nadons Shop, Original Regals, Rafael Moda, Rosa Dona, Roseta Calçats i Gregori Motors.

Compartir este article

Related Posts