Comença la campanya de rebaixes d’estiu amb sortejos per valor de 1.000 €ur-ACCOs

L’Associació de Comerciants d’Oliva juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva que dirigeix Yolanda Balaguer, han organitzat a partir del pròxim divendres 1 de juliol la campanya de rebaixes d’estiu que premiarà les compres en els comerços associats amb 1.000 €ur-ACCOs repartits en 20 premis de 50 €ur-ACCOs.

Baix el lema “Tips per al teu millor estiu”, aconsella de manera simpàtica al client sobre les accions a realitzar per a tenir el seu millor estiu: Shopping, platja, menjar, dormir i repetir. La campanya té com a objectiu dinamitzar les compres en el comerç d’Oliva durant el període de rebaixes d’estiu.

La campanya de rebaixes d’estiu començarà divendres que ve 1 de juliol i es prolongarà fins al 31 d’agost. Comptarà amb dos sortejos programats per al 29 de juliol i el 31 d’agost, en els quals se sortejaran 10 premis de 50 €ur-ACCOs en cadascun d’ells, un total de 1.000 €ur-ACCOs, entre els clients que hagen realitzat compres en els comerços associats i emplenat les paperetes del sorteig a la seua disposició.

Yolanda Balaguer ha comentat: “L’Ajuntament d’Oliva sempre al costat dels comerços que fan un gran esforç per impulsar el comerç local, recolzant aquesta campanyes de rebaixes que és molt important i va recolzada amb acció del EurAcco que dinamitzen el comerç a Oliva i premien a la gent que compra al poble“

Fanny Sanchis, presidenta de l’associació de comerciants d’Oliva, comenta: “Des de ACCO continuarem premiant als clients que trien el comerç d’Oliva. Sabem l’important que és la temporada de rebaixes per als nostres comerciants i l’oportunitat que suposa per als ciutadans d’Oliva comprar productes d’una gran qualitat en botigues especialitzades amb grans descomptes.”

El públic podrà trobar productes d’aquesta temporada a preus insuperables de sectors com a moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguines, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, regals, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, reformes en la llar, productes per a mascotes, alimentació i molts més negocis associats que se sumen a aquesta campanya per a premiar als seus clients.

L’associació recomana consultar els sectors i comerços associats a ACCO en el seu web www.accooliva.com.

Compartir este article

Related Posts