Celebrem l´entrega dels 100 PREMIS de 30 Eur-ACCOS de la campanya de Nadal

Dissabte passat dia 23/12/16 es va celebrar l´entrega dels 100 PREMIS de 30 Eur-ACCOS de la campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, “El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal”.

Una campanya de Nadal per animar les vendes i fer més atractives les compres nadalenques en el xicotet comerç que enguany repartirà més de 4000 euros en premis entre els seus clients.

El sorteig es va celebrar dijous passat 21 de desembre en la seu d’ACCO on molts comerciants van ajudar a realitzar el sorteig i després a contactar amb tots els premiats per a reunir-los el dia de l’entrega de premis, fomentant la connexió comerciant / client.

Tota una festa la del dia 23 per la multitud de gent congregada i el bon ambient que es va viure. El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, i la presidenta de l’associació, Rosa Llopis, van ser els encarregats de realitzar l’entrega dels xecs als premiats.

Entrega 100 premis ACCO NADAL 2017

ACCO comunica que en el seu afany de premiar la compra en els xicotets comerços d’Oliva pertanyents a l’organització ha decidit augmentar la quantia dels premis del seu segon sorteig de Nadal de 20 Eur-ACCOS a 30 Eur-ACCOS.

El segon sorteig es celebrarà el pròxim 30 de desembre i l´entrega dels premis del segon sorteig será el dia 2 de gener. Encara queden molts premis per sortejar! 50 premis de 30 Eur-ACCOS.

I per als usuaris de la targeta i-Más que realitzen compres amb la seua targeta de l’1 de desembre al 3 de gener participaran en el sorteig d’un cap de setmana relax en l’Hotel Oliva Nova Golf & Resort amb desdejuni bufet, spa i sopar romàntic.

En Nadal tria Comerç d’Oliva, tu sempre guanyes!

Compartir este article

Related Posts