Celebrem l’entrega de premis del segon sorteig de Nadal

Ahir vam celebrar l’entrega de premis del segon sorteig de la campanya de nadal d’ACCO, 50 PREMIS de 30 Eur-ACCOS de la campanya de Nadal “El comerç de la teua ciutat et connecta amb el Nadal, Feliç Conexió”, que en un principi serien de 20 Eur-ACCOS i que l’associació va decidir la setmana passada augmentar la seua quantia i igualar-la a la del primer sorteig, per a premiar la fidelitat dels clients.

Una campanya més que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva que brinda un gran suport a l’associació.

El sorteig es va celebrar el dissabte passat, 30 de desembre, en la seu d’ACCO on novament els comerciants de l’associació van ajudar a realitzar el sorteig i després a contactar amb tots els premiats per a reunir-los el dia de l’entrega de premis.

Un ambient d’alegria i connexió el que es va viure anit en l’entrega dels premis, on comptem com sempre amb l’ajuda i suport del Regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, encarregat junt amb la presidenta de l’associació, Rosa Llopis, d’entregar els xecs als premiats.

Demà tenim un nou sorteig per als usuaris de la targeta i-Más que hagen realitzat les seues compres de l’1 de desembre fins a hui. Un gran premi està en joc: “Cap de setmana relax en l’Hotel Oliva Nova Golf & Resort amb desdejuni bufet, spa i sopar romàntic”.

Per Nadal tria Comerç d’Oliva, tu sempre guanyes!

DESCARGA AQUÍ LA NOTA DE PRENSA EN CASTELLANO

Compartir este article

Related Posts