Celebrem la XXII edició del nostre tradicional “Mercat de Nadal” el diumenge 22 de desembre

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva organitza, juntament amb l’Associació de Comerciants d’Oliva el tradicional mercat de Nadal.

Ja es respira a Oliva l’ambient nadalenc i no pot faltar el tradicional Mercat de Nadal d’ACCO, programat per a diumenge que ve, dia 22 de desembre.

A més de trobar el millor regal per a aquest Nadal, el Mercat de Nadal comptarà amb moltes activitats: atraccions infantils, música en directe, sortejos i premis. Com cada any, els xiquets podran gaudir d’atraccions infantils per tan sols 1 € tot el dia.

Per a reposar forces, els visitants podran visitar l’estand de la Capitania Mora i Cristiana 2020 on se serviran tapes i paella.

Com a novetat d’enguany, i continuant amb el nostre suport a la cultura, acollim amb gran entusiasme el contacontes i la presentació dels llibres de Chelo Peiró i d’Irene Verdú a les 12 hores a la Casa de la Cultura.

Més de 25 comerços i associacions participaran en el Mercat de Nadal: Caché, Tu Perfume, La tienda de Maria Rosa, Atypical, Mon Menut, Rafael Moda, Ca’ la Mila, La Joia, Íntima, Marfil, Calza- Tropic, A tu gusto, Kasikesi, Droguería Central, D-OR Showroom, Página 3 Llibreria, Arpe Óptica, Sabates Soria, Gauss, Gaudí Sabates, El Punto Natural, CEIP Santa Anna, Radio Safor VCF, ACCE, Feministes d’Oliva, Cruz Roja

El Mercat de Nadal se celebrarà diumenge que ve, dia 22 de desembre, de 10.00 h a 20.00 h a la plaça de l’Ajuntament, carrer Major, carrer de la Constitució i carrer del Plebà.

cartel Mercat Nadal ACCO OLIVA 2019

VERSIÓN CASTELLANO


La Concejalía de Comercio, Mercados y Consumo del Ayuntamiento de Oliva organiza junto a la Asociación de Comerciantes de Oliva el tradicional mercado de navidad.

Ya se respira en Oliva el ambiente navideño y no puede faltar el tradicional Mercado de Navidad de ACCO programado para el próximo domingo 22 de diciembre.

Además de encontrar el mejor regalo para estas navidades, el Mercat de Nadal contará con muchas actividades: Atracciones infantiles, música en directo, sorteos y premios. Como cada año los niños podrán disfrutar de atracciones infantiles por tan solo 1€ todo el día.

Para reponer fuerzas, los visitantes podrán visitar el estand de la Capitanía Mora y Cristiana 2020 donde se servirán tapas y paella.

Como novedad de este año y siguiendo con nuestro apoyo a la cultura acogemos con gran entusiasmo el cuentacuentos y la presentación de los libros de Chelo Peiró y de Irene Verdú a las 12h. en la Casa de la Cultura.

Más de 25 comercios y asociaciones participarán en el Mercado de Navidad: Caché, Tu Perfume, La tienda de Maria Rosa, Atypical, Mon Menut, Rafael Moda, Ca’ la Mila, La Joia, Íntima, Marfil, Calza- Tropic, A tu gusto, Kasikesi, Droguería Central, D-OR Showroom, Página 3 Llibreria, Arpe Óptica, Sabates Soria, Gauss, Gaudí Sabates, El Punto Natural, CEIP Santa Anna, Radio Safor VCF, ACCE, Feministes d´Oliva, Cruz Roja

El Mercado de Navidad se celebrará el próximo domingo 22 de diciembre de 10:00h. a 20:00h. en la Plaza del Ayuntamiento, calles Mayor, Constitución y calle del Plebà.

Compartir este article

Related Posts