Celebrem el nostre 30 aniversari, el Dia dels Enamorats, amb un sorteig especial

El 10 de febrer, l’Associació de Comerciants d’Oliva, celebra el seu 30 aniversari, i amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, que encapçala Yolanda Balaguer, ha volgut afegir-ho a la celebració del 14 de febrer, Sant Valentí, Dia dels Enamorats, i llançar una nova campanya per a potenciar les vendes en el comerç local.

En aquesta setmana de l’amor per excel·lència, en els comerços associats a ACCO es podrà trobar idees molt originals per tal de regalar un detall a la persona que és tan especial per a tu, i a més en les xarxes socials de l’associació es podrà participar, fins al 14 de febrer, en el sorteig d’un sopar romàntic en el Restaurant M’encanta d’Oliva.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, comenta: “Aquesta és una setmana molt especial per a ACCO. La nostra associació compleix 30 anys i això diu molt de la gran faena realitzada per tots els que formem ACCO perquè el xicotet comerç unit siga encara més fort davant la competència brutal que tenim. Gràcies als membres de la junta que amb tant d’esforç donen el seu temps lliure a l’associació pel bé comú, gràcies als comerciants per creure en aquesta unió i per descomptat, gràcies a la clientela que ens tria cada dia per a realitzar les seues compres. En aquesta ocasió, celebrem el dia dels enamorats i el nostre aniversari sortejant en el nostre Facebook un romàntic sopar en el Restaurant Coqueria M’encanta d’Oliva. Cal estimar-se molt més i tots els dies! I aquesta data, el 14 de febrer és una data ideal per a reafirmar l’amor amb un bonic detall del comerç d’Oliva.”

Per una altra banda, Yolanda Balaguer, felicita als membres de la Junta de l’Associació de Comerciants d’Oliva i sobretot a la seua presidenta Rosa Llopis, i destaca la gran tasca que fan dia a dia i el gran esforç que han hagut de fer amb la situació pandèmica actual. “Gràcies a ACCO comptem amb una associació gran de comerciants i negocis locals que donen valor al nostre municipi, que va creixent i apostant per la qualitat i la proximitat” ha afegit Balaguer.

Participa en el sorteig:

Aquesta campanya estarà activa des de hui, dia 8 de febrer fins al 14 de febrer i el sorteig es realitzarà el mateix dia 14, on l’associació comunicarà al guanyador o guanyadora en les seues xarxes socials.

30 Aniversari de la Associació de Comerciants d´Oliva

Compartir este article

Related Posts