Celebrem el dia del pare amb sortejos de 100 €ur-ACCOs

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigix la mateixa alcaldessa, Yolanda Balaguer, llança una campanya per a revitalitzar les vendes en el comerç local, amb motiu de la celebració del “Dia del Pare”.

Per cada compra realitzada en els comerços associats a ACCO, la persona compradora emplenarà una papereta per al sorteig de tres premis de 100 €ur-ACCOS, del 9 al 18 de març.

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO ens comenta “Esperem que en aquests dies, la ciutadania d’Oliva trie el comerç local per a realitzar les compres amb motiu del Dia del Pare. Hui en dia, en ACCO som més de 125 comerços associats, per la qual cosa l’oferta disponible és àmplia, altament especialitzada i enfocada amb una acurada atenció a la clientela, cosa que es converteix en una experiència de compra molt positiva, on tots guanyem.”

Yolanda Balaguer, alcaldessa i regidora de Comerç, per la seua banda, ha declarat: “Comprar en el comerç de proximitat té molts avantatges i ACCO ha preparat un ampli ventall d’idees per a regalar el Dia del Pare. Fomentar el comerç local és prioritari per a revitalitzar-lo, i amb aquest sorteig es premien les compres fetes al comerç d’Oliva.”

L’Associació de Comerciants d’Oliva publicarà idees per a regalar el Dia del Pare en les xarxes socials. Segueix-los en Facebook i Instagram per a assabentar-te’n de tot.

El divendres 18 de març es realitzarà el sorteig. Es contactarà directament amb les persones guanyadores i es publicaran en les xarxes socials de l’Associació de Comerciants d’Oliva.

ACCO DIA DEL PARE

Compartir este article

Related Posts