campanya de Nadal “La compra que no veus” – Sortegem 6.000 euros en premis de 100 €ur-ACCOs

ACCO sortejarà 6.000 €ur-ACCOs repartits en 60 premis de 100 €ur-ACCOs en la seua campanya nadalenca.

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) juntament amb Confecomerç i amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala l’alcaldessa Yolanda Balaguer, presenta la seua campanya de Nadal sota el lema “La compra que no veus”.

La campanya de Nadal és determinant per als comerços locals i per això l’Associació de Comerciants d’Oliva, ha volgut llançar aquesta campanya premiant la compra dels seus clients, ja que se sortejarà entre les compres realitzades des de hui fins al 28 de desembre, 6.000 euros que es repartiran en dos grans sortejos, els dies 15 i 29 de desembre, en la plaça de l’Ajuntament, entregant 30 premis en cada sorteig.

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercats i Consum, assegura que “el comerç d’Oliva ofereix un gran ventall de possibilitats per tal de fer un regal únic aquest Nadal, amb productes de qualitat i proximitat. A més amb aquestes compres afavorim els nostres veïns i veïnes amb negocis que en aquestes dates, competeixen amb les grans superfícies”. L’alcaldessa ha destacat també la qualitat dels negocis locals que ofereixen productes alimentaris i de primera necessitat que donen valor al municipi i que estan al nostre abans sempre.

En aquesta campanya, ACCO vol fer-nos pensar, que no sols comprem un bon producte sinó que el client que tria el xicotet comerç, està apostant per les relacions humanes, el benestar, la sostenibilitat, la promoció d’un entorn viu i dinàmic, està apostant per la seua ciutat, pel seu futur.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, comenta: “Animem a la ciutadania a triar al comerç d’Oliva per a les seues compres nadalenques. Una elecció que repercuteix positivament en tots els ciutadans, negocis i a la nostra ciutat. Aquesta és la compra que no es veu, però que és la més important i la que decideix el nostre futur.”

A més de la campanya de Nadal, des d’ACCO, i conjuntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, s’ha organitzat per al diumenge 19 de desembre, el mercat de Nadal del Centre Històric d’Oliva. Un mercat amb un ambient nadalenc molt especial per a fer les compres de Nadal que disposarà de jocs infantils, música en directe, botigues de dolços i moltes més sorpreses.

Compartir este article

Related Posts